Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, despre ce ar fi conţinut pungile pe care FCSB le-ar fi oferit cadou arbitrilor la returul cu Viking

Nicolae Dică, despre ce ar fi conţinut pungile pe care FCSB le-ar fi oferit cadou arbitrilor la returul cu Viking

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a comentat nemulţumirea lui Morten Jensen, antrenorul lui Viking, care a spus că i-a văzut pe cei de la FCSB cum le-au dat cadouri arbitrilor.

FCSB s-a impus cu 3-1 în returul cu Viking, rezultat care i-a asigurat calificarea în grupele Conference League, după ce în prima manşă au pierdut cu 1-2.

Ultimul gol înscris de FCSB a venit în finalul meciului, din penalty, după un fault la Florinel Coman. Acea fază i-a indignat pe norvegieni.

Ce spune Nicolae Dică despre pungile cu cadouri pentru arbitri

Cei de la Viking au fost extrem de nemulţumiţi de arbitrajul de la returul cu FCSB. Norvegienii susţin că au pierdut pe nedrept, deoarece n-a fost penalty la Florinel Coman.

Morten Jensen, antrenorul lui Viking, a mers şi mai departe de atât şi a declarat că va întreba la UEFA ce conţineau pungile pe care oficialii FCSB-ului le-au înmânat arbitrilor.

Întrebat în conferinţa de presă despre aceste suspiciuni ale norvegienilor, Nicolae Dică susţine că, de-a lungul carierei, au fost multe cazuri în care cluburile le-au oferit arbitrilor diferite suveniruri cu simbolurile şi culorile clubului.

”(n.r. norvegienii sunt supăraţi şi acuză că arbitrii ar fi primit pungi cu cadouri de la FCSB) Da? Eu nu am văzut, dar din ce ştiu, din ce îmi aduc aminte, ştiu că fiecare club oferă arbitrului o pungă cu un fular, o siglă, ceva, nu ştiu, ceva de genul ăsta. Mă gândesc că nu le-a dat... altceva acolo, nu? O carte, eu ştiu, despre club, lucrurile acestea.

Şi dacă te duci, nu poţi să te duci cu punga în mână să îi dai să vadă toată lumea. (n.r. sunt normale astfel de reacţii?) Am jucat două meciuri cu ei şi ne-am creat 15 ocazii de a marca, plus posesie de 70%.

Au fost două meciuri în care am dominat clar adversarul. Ok, nu am reuşit să câştigăm la Bucureşti, dar meritam să câştigăm. (n.r. dar vă place să trăiţi periculos) Crezi că îmi place? Nu îmi place, dar ce să fac? Ăsta e fotbalul”, a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare