Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îmi spuneţi că am luat o sumă mare”. Adrian Mititelu, prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat transferul lui Andrea Compagno: ”Suntem înţeleşi”

”Îmi spuneţi că am luat o sumă mare”. Adrian Mititelu, prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat transferul lui Andrea Compagno: ”Suntem înţeleşi”

FC U Craiova

Comentarii

Vineri seara, MM Stoica a anunţat că FCSB a făcut o ofertă pentru atacantul din Liga 1 dorit, dar nu a dezvăluit numele acestuia. Următoarea zi, Gigi Becali, în stilul caracteristic, a divulgat că fotbalistul în cauză este Andrea Compagno.

Odată cu calificarea în Conference League, FCSB a încasat o sumă importantă de bani, pe care Gigi Becali a reinvestit-o imediat în echipa roş-albastră.

Banii încasaţi din Conference League şi suma importantă primită pentru Florin Tănase în această vară au asigurat bugetul de transferuri al vicecampioanei, care a cheltuit deja 3,7 milioane de euro, conform transfermarkt.

Acestei sume i se adaugă încă 1,5 milioane de euro, adică preţul asupra căruia s-au înţeles FCSB şi FC U Craiova pentru transferul lui Andrea Compagno.

Gigi Becali, MM Stoica şi Nicolae Dică afirmaseră în mai multe rânduri că echipa mai are nevoie de un vârf şi un apărător central, iar atacantul dorit este la un pas de a semna cu vicecampioana.

Adrian Mititelu a oferit o primă reacţie după ce Gigi Becali a anunţat acordul dintre cele două cluburi şi a confirmat spusele omologului său de la FCSB.

Adrian Mititelu, prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat transferul lui Andrea Compagno

Patronul lui FC U Craiova nu este de acord că suma de transfer este una mare pentru Compagno, ci chiar din contră. Mititelu numeşte mutarea ”un transfer foarte bun pentru FCSB” şi punctează că italianul nu este doar un fotbalist bun, ci şi ”un caracter frumos”.

Ne-am înţeles cu FCSB, dar până nu este semnat nu pot da mai multe verdicte. Dar suntem înţeleşi.

Îmi spuneţi că am luat o sumă mare, dar e si un jucător foarte bun, un caracter frumos. E un transfer foarte bun pentru FCSB”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Gsp.

Sosit în România în vara lui 2020, de la Tre Fiori, din San Marino, Andrea Compagno a petrecut ultimele două sezoane la FC U Craiova şi a ajutat echipa sa câştige Liga 2 în 2021.

Atacantul italian a reuşit să însumeze 60 de apariţii în Bănie, în care a punctat de 26 de ori şi a oferit cinci pase decisive.

În prezent, acesta este cotat la 500.000 de euro de transfermarkt, de trei ori mai puţin decât s-a angajat Becali să plătească pentru el.

Afla mai multe despre: andrea compagno 

viewscnt
Articole similare