Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, refuzat! Fotbalistul care a spus ”nu” transferului la FCSB: ”Nu vine la noi, stă acolo”

Gigi Becali, refuzat! Fotbalistul care a spus ”nu” transferului la FCSB: ”Nu vine la noi, stă acolo”

FCSB

Comentarii

După calificarea în premieră în grupele Conference League, Gigi Becali mai pune două transferuri la cale la FCSB. Latifundiarul doreşte să mai aducă la club un stopper şi un atacant, dar a fost refuzat de unul dintre jucătorii pe care îi dorea.

La cinci ani după ultima accedere în grupele unei cupe europene, FCSB a reuşit din nou o performanţă şi a învins-o pe Viking în play-off-ul Conference League.

Roş-albaştrii revin astfel în grupe după o absenţă îndelungată şi au şanse realiste să ajungă şi mai departe în competiţie, având în vedere că au fost repartizaţi în urna a doua.

După 1-2 în meciul tur, jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică au reuşit să revină în Norvegia şi s-au impus cu 3-1, graţie unui penalty transformat de Radunovic în prelungirile partidei.

Ajunsă în grupe, Gigi Becali plănuieşte să mai aducă întăriri la FCSB, iar cele două posturi pe care este nevoie de jucători sunt cel de apărător central şi de vârf.

Pentru defensiva sa, latifundiaul ar lua în calcul mai multe variante, în frunte cu Kevin Boli, în timp ce pentru atac singura ”ţintă” clară era Pavol Safranko.

FCSB renunţase la transferul atacantului slovac recent, întrucât acesta era sub contract cu Mamelodi Sundowns, iar sud-africanii nu îşi doreau să îl piardă pe gratis.

Gigi Becali, refuzat

Între timp, cei de la Mamelodi s-au răzgândit şi l-au lăsat liber de contract pe Safranko, dar acesta nu a semnat cu FCSB, ci cu fosta sa echipă, Sepsi.

În urma oficializării mutării, Gigi Becali a recunoscut că Safranko nu a vrut să vină la Bucureşti, motiv pentru care a ales să semneze cu formaţia din Sfântu Gheorghe.

Da, am înţeles că nu vrea să vină la noi şi stă la Sepsi!”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Ajuns la 27 de ani, Pavol Safranko a petrecut ultimul sezon în Africa de Sud, după ce a fost achiziţionat de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Mamelodi Sundowns a plătit 700.000 de euro pentru jucător, motiv pentru care nu dorea să renunţe la acesta gratis, ci să încerce să îl vândă şi să recupereze suma investită, dar, între timp, s-a resemnat şi l-a lăsat liber de contract.

Afla mai multe despre: pavol safranko 

viewscnt
Articole similare