Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul a picat! MM: "Jucătorul ne-a anunţat!". FCSB, lovită în plin | BREAKING NEWS

Transferul a picat! MM: "Jucătorul ne-a anunţat!". FCSB, lovită în plin | BREAKING NEWS

FCSB

Comentarii

Transferul lui Pavol Şafranko (27 de ani) la FCSB a picat. Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al roş-albaştrilor, a dezvăluit la Orange Sport că FCSB a fost anunţată de Şafranko că e încă sub contract cu Mamelodi Sundowns şi Gigi Becali nu vrea să plătească o sumă de transfer în schimbul serviciilor sale.

Pavol Şafranko, atacantul dorit de FCSB, nu mai vine la echipa roş-albastră. Mamelodi Sundowns nu l-a lăsat liber de contract pe atacant, iar Gigi Becali nu vrea să plătească sumă de transfer în schimbul său. Mihai Stoica a anunţat că transferul lui Safranko la FCSB "e un capitol încheiat".

Transferul a picat! MM: "Jucătorul ne-a anunţat!". FCSB, lovită în plin | BREAKING NEWS

FCSB îşi caută atacant şi se oprise la varianta Pavol Şafranko, pe care Sepsi l-a vândut cu 700.000 de euro către Mamelodi Sundowns. Vârful de atac este încă sub contract cu echipa sud-africană şi, în ciuda interesului, FCSB nu vrea să plătească nicio sumă de transfer în schimbul serviciilor sale.

Mihai Stoica a anunţat, în direct la Orange Sport, că transferul lui Pavol Şafranko la FCSB "e un capitol închis, absolut". Atacantul i-a înştiinţat pe oficialii FCSB că e încă contract cu Mamelodi şi nu va fi lăsat să plece gratis, iar acest lucru a făcut ca mutarea la FCSB să nu mai fie de actualitate.

Căutarea de atacant continuă la FCSB: "Ne trebuie un număr 9 puternic, un jucător cu mai multă experienţă. D-aia şi vorbisem pentru Şafranko, dar e un capitol încheiat. E încheiat pentru că e sub contract şi noi nu avem... Ne-a anunţat că-i sub contract, n-a mai discutat. (n.r. - E un capitol încheiat?) Absolut", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Orange Sport a anunţat în exclusivitate, în urmă cu câteva zile, că FCSB se interesează de transferul lui Pavol Şafranko, dar se pare că acest transfer nu mai este de actualitate. Pavol Şafranko a marcat 17 goluri şi livrat zece pase decisive pentru formaţia Sepsi, în 73 de meciuri cât a jucat la echipa din Sfântu Gheorghe.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Pavol Şafranko în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbtransferpavol safrankogigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare