Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vrem jucători!”. Cererea urgentă a lui Dan Petrescu: ”S-au întâmplat de toate anul acesta”. Critici pentru Scuffet: ”Nu e bine pentru el”

”Vrem jucători!”. Cererea urgentă a lui Dan Petrescu: ”S-au întâmplat de toate anul acesta”. Critici pentru Scuffet: ”Nu e bine pentru el”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a tras concluziile meciului cu peripeţii pe care CFR Cluj l-a câştigat contra formaţiei CS Mioveni, scor 4-2. Antrenorul campioanei a cerut noi transferuri în Gruia şi a vorbit despre problemele cu nocturna stadionului ”Dr. Constantin Rădulescu” care au dus la întreruperea partidei.

Meciul dintre CFR Cluj şi CS Mioveni, din etapa a treia a Superligii, s-a încheiat cu victoria echipei CFR Cluj, scor 4-2.

Meciul a fost întrerupt timp de peste 30 de minute din cauza unor probleme cu nocturna stadionului ”Dr. Constantin Rădulescu”.

”Vrem jucători!”. Cererea urgentă a lui Dan Petrescu: ”S-au întâmplat de toate anul acesta”. Critici pentru Scuffet: ”Nu e bine”

Dan Petrescu, antrenorul echipei campioanei, s-a declarat sâmbătă seară mulţumit că echipa sa a câştigat meciul cu Mioveni, în ciuda problemelor apărute pe parcursul partidei.

”S-au întâmplat de toate anul ăsta. Dacă pierdeam un meci şi din cauza nocturnei... (...)

Mi-a plăcut spiritul echipei, adversarul a dat două şuturi la poartă şi a dat două goluri, dar ce goluri... Nu e bine pentru Scuffet, pentru că dacă eşti portar şi primeşti două goluri din două şuturi...

Dar asta e, s-au mai schimbat jucătorii, nu mai avem aceeaşi stabilitate în apărare, să nu uităm că am venit zece ore din Andorra.

Vrem jucători! Nu avem o listă de transferuri, sunt nişte jucători pe care vrem să-i luăm pentru Europa, dar vom vedea”, a declarat Dan Petrescu, după meci.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare