Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A doua plecare de la CFR Cluj după ruşinea din Champions League! Considerat inexistent de Dan Petrescu, atacantul a fost prezentat de o altă echipă | OFICIAL

A doua plecare de la CFR Cluj după ruşinea din Champions League! Considerat inexistent de Dan Petrescu, atacantul a fost prezentat de o altă echipă | OFICIAL

CFR Cluj

Comentarii

Curăţenia anunţată de Cristi Balaj la CFR Cluj continuă. În ultimele ore, campioana Superligii a scăpat de un fotbalist inexistent pentru Dan Petrescu. Atacantul a fost prezentat, deja, la noua echipă.

Atacantul care s-a despărţit de CFR Cluj. Dan Petrescu l-a folosit rar în decurs de un an

La începutul sezonului trecut, după ce a fost instalat, Dan Petrescu a cerut atacanţi, pentru a face faţă stagiunii la finalul căreia a cucerit un nou titlu cu CFR Cluj. 

Între timp, concurenţa din atac scade pe zi ce trece. După transferul lui Marko Dugandzic la Rapid Bucureşti, CFR Cluj a mai scăpat de un jucător ofensiv pe care Dan Petrescu nu s-a bazat. 

Hadi Sacko (28 de ani), atacant francez cu origini în Mali, s-a despărţit de CFR Cluj. Din septembrie anul trecut şi până în prezent a prins doar 352 de minute pentru echipa din Gruia.

Ultima dată a jucat în februarie, 19 minute, în victoria lui CFR Cluj cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-1. În play-off-ul sezonului trecut nici măcar n-a mai făcut parte din lot şi a căutat o nouă echipă. 

Adanaspor, club din liga secundă din Turcia, a anunţat că l-a transferat pe Hadi Sacko de la CFR Cluj. Francezul a fost prezentat oficial luni la echipa cu care a semnat un contract pe doi ani. 

Sacko a mai jucat la Bordeaux, apoi a mai îmbrăcat tricoul lui Le Havre, Leeds, Las Palmas, Ankaragucu şi Denizlispor. De asemenea, are prezenţe în naţionalele under al Franţei. 

Este a doua plecare din atacul lui CFR Cluj, după cea a lui Marko Dugandzic, care a pierdut duelul cu Jefte şi a părăsit echipa. În ofensivă, Dan Petrescu îi are la dispoziţie pe: Roger, Păun, Petrila, Ciprian Deac, Carnat, Debeljuh, Sergiu Buş, Daniel Birligea, Yeboah şi Serediuc. 

Rezultatele echipelor din România în preliminariile Conference League

FCSB a fost învinsă, joi, în prima manşă a turului doi preliminar al UEFA Conference League de echipa georgiană FC Saburtalo. Unicul gol al meciului a fost marcat Nonikaşvili, în minutul 41.

CFR Cluj s-a impus cu scorul 3-0 (2-0) în faţa echipei Inter Escades,din Andorra, joi seară, pe teren propriu, în prima manşă din al doilea tur preliminar al Conference League. Ultimul gol a fost al românului Raul Feher, în propria poartă.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), echipa slovenă Olimpija Ljubljana, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Universitatea Craiova a remizat, joi seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa albaneză Vllaznia, într-un meci din prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujtransferuri cfr clujhadi sackohadi sacko plecare cfr clujcfr cluj conference league 

viewscnt
Articole similare