Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luat de val, Dică s-a lăudat cu ce a avut să-i spună în faţă lui Gigi Becali! Lovitură în orgoliu: "Asta i-am spus"| EXCLUSIV

Luat de val, Dică s-a lăudat cu ce a avut să-i spună în faţă lui Gigi Becali! Lovitură în orgoliu: "Asta i-am spus"| EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a ieşit de la negocierile cu Gigi Becali cu un acord pentru postul de antrenor. De altfel, fostul secund al naţionalei l-a anunţat pe afacerist că-l va pune din nou antrenor al echipei, într-o discuţie de acum patru ani.

Nicolae Dică, despre ce a avut să-i spună lui Gigi Becali în trecut: "O să mă căutaţi în şase luni"

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat, marţi, că Nicolae Dică e noul antrenor al echipei, în locul lui Toni Petrea. Luni seara, tehnicianul a susţinut că s-a înţeles într-o proporţie de 70-80% pentru revenirea la echipă. 

De altfel, discuţiile dintre cele două părţi se anunţau fără probleme, în condiţiile în care Nicolae Dică era liber de contract în această perioadă, spre deosebire de precedentele două runde de negocieri din trecut. 

Nicolae Dică a dezvăluit în premieră că în 2018 i-a transmis un mesaj clar lui Gigi Becali, la finalul primului său mandat la FCSB. 

"I-am spus (n.r. - în 2018) că în şase luni o să mă căutaţi să vin la echipă şi aşa a fost, pentru că ştiam cum am muncit acolo şi ce rezultate  am avut. Ok, am pierdut campionatul, dar am mers până în ultima etapă

Mă aşteptam să fiu căutat, pentru că la fiecare perioadă din asta în care e vorba despre un nou antrenor sunt căutat, pentru că am făcut ceva acolo, pentru cum muncesc, pentru ce fac zi de zi la echipă", a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport. 

Spre deosebire de negocierile eşuate din vara trecută, Nicolae Dică a fost liber acum şi a semnat cu FCSB. În urmă cu un an făcea parte din staff-ul lui Mirel Rădoi la naţionala României din funcţia de antrenor secund. 

Principalul a fost aproape de a semna cu FCSB şi în 2019, dar atunci a rămas în Liga 2 la FC Argeş. 

Primul său mandat la FCSB a avut loc între iulie 2017 şi decembrie 2018, atunci când a reuşit să califice echipa în 16-imile Europa League. La acel moment, Nicolae Dică s-a arătat deranjat de implicarea lui Gigi Becali la echipă, dar şi de influenţa mare a unor jucători din lot. 

Primele două decizii luate de Nicolae Dică la FCSB

Gigi Becali a transmis că nu se va implica la echipă în meciurile din turul Superligii, într-o nouă perioadă de probă pe care o acordă unui antrenor. 

De altfel, Nicolae Dică a anunţat câteva dintre deciziile pe care le ia: "(n.r. - patru schimbări la pauză) Niciodată! Dacă merg acolo, în timp vom vedea dacă se fac aceste schimbări. 

(Octavian Popescu, mijlocaş ofensiv) Da! Eu aşa îl văd. Să fie în zona centrală", a spus noul antrenor al FCSB pentru Orange Sport.  

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbnicolae dicaantrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare