Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM Stoica n-a mai suportat! ”Intru pe Instagram şi văd asta. E nesimţire!”

EXCLUSIV | MM Stoica n-a mai suportat! ”Intru pe Instagram şi văd asta. E nesimţire!”

FCSB

Comentarii

S-au încheiat primele negocieri dintre finanţatorul FCSB, Gigi Becali, şi antrenorul dorit la echipă în locul lui Toni Petrea. Nicolae Dică a anunţat că s-a înţeles, într-o proporţie mare, cu afaceristul pentru postul de principal.

EXCLUSIV MM Stoica n-a mai suportat! ”Intru pe Instagram şi văd asta. E nesimţire!”

Luni, Orange Sport a anunţat că Nicolae Dică e antrenorul ales de Gigi Becali la FCSB. Imediat după înfrângerea cu Rapid, Toni Petrea i-a anunţat pe conducătorii de la FCSB că e mai bine să renunţe la postul de antrenor. 

Au loc tot felul de schimbări la FCSB, motiv pentru care MM Stoica a început să pună punctul pe ”i”. Managerul de la FCSB a dezvăluit ce îl deranjează la fotbalistul român. 

”Urăsc jucătorul care pierde nonşalant, şi după intri pe Instagram şi vezi ca a pus o poză de la meciul respecti. Nu suport. După un astfel de meci nu pot să intru şi să văd că pe tine te preocupă poza de pe Instagram... E un singur cuvânt aici nesimţire. Afară au altă cultură, să nu îşi facă probleme dacă pierd, dar afară e afară!”, a răbufnit MM, în direct, la Orange Sport. 

Ce au discutat Nicolae Dică şi Gigi Becali

Primul său mandat la FCSB a avut loc între iulie 2017 şi decembrie 2018, atunci când a reuşit să califice echipa în 16-imile Europa League. De atunci, Gigi Becali l-a mai dorit în două rânduri la echipă. 

”Chiar dacă am plecat în 2018, cu ceartă, cu ce am plecat, după o perioadă am vorbit din nou la telefon ca să facem alte lucruri, în business. Nu poţi spune că un om se ţine de cuvânt, oricât îl cunoşti de bine. 

Mi-a spus: <<De ce nu ai venit ultima dată, când erai la naţională? (n.r. - înaintea lui Todoran), că şi atunci am fost deschis cu tine>>. I-am spus că nu pot renunţa, sunt cu Mirel Rădoi. 

Se referă la băiat cuminte la cum sunt eu în general, că sunt un om care respectă oamenii. Dacă e să merg şi sunt prima opţiune, e pentru că am făcut ceva în primul mandat, nu că sunt cuminte sau că am fost fotbalist la Steaua (n.r. - FCSB). Doar timpul le va rezolva pe toate şi vom vedea dacă se vor întâmpla lucrurile din ultimul timp, dacă ajung şi eu acolo", a mai spus Nicolae Dică pentru Orange Sport. 

Primul atacant pentru Dică: transfer tocmai din Africa de Sud la FCSB! Este jucătorul pentru care s-a plătit o sumă record | BREAKING NEWS

Afla mai multe despre: mm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare