Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint a confirmat plecarea. Un fotbalist important se desparte de Universitatea Craiova: ”Ne lasă descoperiţi”

Laszlo Balint a confirmat plecarea. Un fotbalist important se desparte de Universitatea Craiova: ”Ne lasă descoperiţi”
Comentarii

Laszlo Balint a prefaţat duelul pe care Universitatea Craiova îl va avea cu Rapid şi a anunţat ultimele noutăţi din cadrul lotului pe care îl conduce din această vară.

Universitatea Craiova şi Rapid se vor întâlni duminică, de la ora 20:15, în direct pe Orange Sport 1.

Laszlo Balint a confirmat plecarea lui Gustavo de la Craiova: ”Ne lasă descoperiţi”

În conferinţa de presă premergătoare meciului, antrenorul Laszlo Balint a vorbit despre cele mai recente schimbări din cadrul lotului din Bănie. 

Brazilianul Gustavo a plecat deja spre Iran pentru a semna cu viitoarea sa formaţie, Rivaldinho încă nu are drept de joc, iar Mateiu şi Bancu sunt suspendaţi.

Însă, Balint se va putea baza pe Hanca în partida contra giuleştenilor.

”Nu sunt probleme medicale majore, dar plecarea lui Gustavo ne lasă descoperiţi. Gustavo este jucător cu experienţă, care ştia ce înseamnă acest club, jucător important, care putea rezolva anumite meciuri.

Rivaldinho nu are drept de joc, avem şi cei doi suspendaţi, Mateiu şi Bancu, dar cine va intra, indiferent de experienţă şi de vârstă. Din fericire, Sergiu Hanca are situaţia rezolvată. 

Sunt convins că va avea atitudinea corectă. Voi încerca să aliniez o formulă optimă pentru a încerca să câştigăm”, a declarat Balint.

Gustavo a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Craiovei din ultimii ani şi unul dintre cei mai importanţi străini care au evoluat în România.

Brazilianul de 30 de ani a jucat în trei rânduri în Bănie, prima dată în 2016. A totalizat 125 de meciuri, în care a marcat 34 de goluri şi a livrat 13 pase decisive.

Afla mai multe despre: gustavolaszlo balintcraiova 

viewscnt
Articole similare