Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui David Miculescu despre transferul la FCSB: "De aceea m-am apucat de fotbal"

Prima reacţie a lui David Miculescu despre transferul la FCSB: "De aceea m-am apucat de fotbal"

UTA

Comentarii

David Miculescu (21 de ani) a reacţionat, sâmbătă, după FC Voluntari - UTA 3-0, în legătură cu transferul său la FCSB. Fotbalistul arădean a spus că de aceea s-a apucat de fotbal, pentru a juca la un nivel înalt, în cupele europene.

Transferul lui David Miculescu de la UTA la FCSB în schimbul a 1,7 milioane de euro este pe punctul de a se perfecta. După Gigi Becali, Mihai Stoica a confirmat la Orange Sport că transferul e pe ultima sută de metri, dar încă nu a semnat fotbalistul.

Prima reacţie a lui David Miculescu despre transferul la FCSB: "De aceea m-am apucat de fotbal"

UTA şi Gigi Becali au bătut palma pentru transferul lui David Miculescu, în schimbul a 1,7 milioane de euro. Fotbalistul e aproape de a semna cu FCSB.

La finalul meciului FC Voluntari - UTA 3-0, David Miculescu a oferit prima sa reacţie după anunţul că părţile s-au înţeles pentru transfer. Miculescu a spus că de aceea s-a apucat de fotbal, pentru a juca la nivel înalt şi în cupele europene.

"Am văzut şi eu ştirile, dar nu mi s-a transmis nimic de la club. Mi-au spus colegii. Clubul UTA nu m-a anunţat nimic oficial.

Nu pot să vorbesc despre asta. Şansele sunt mari, dar cât sunt aici nu vreau să vorbesc despre Steaua (n.r. - FCSB). Da, vă daţi seama, de aia m-am apucat de fotbal, să ajung la un nivel înalt", a spus David Miculescu, la Orange Sport.

FC Voluntari - UTA 3-0, în Superligă

FC Voluntari a învins, sâmbătă, la Mioveni, cu scorul de 3-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Golurile au fost marcate de Nemec ’39, Lopes ’43 şi Florea ‘84.

FC Voluntari: M. Popa – Veiga Varzim, Matricardi, Armaş, Vlad – Meleke, Droppa (Tavares ’77), Raţă (Merloi ’65) – Cr. Costin, Nemec (Florea ’65), Lopes (Aliji ’84). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

UTA Arad: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Hoxhallari – Batha (Matei ’46), Cascini – Ubbink (Ademi ’46), Miculescu (Steau ’75), Otele (Stahl ’75) – Keşeru (Postolaachi ’46). Antrenor: Ilie Poenaru.

Caartonaşe galbene: Droppa ‘70, Tavares '89 / Batha ’18, Benga ’59, Matei ’63, Erico ‘68

Arbitri: Cătălin Popa – George Florin Neacşu, Alexandru Vodă – Andrei Antonie

Arbitri VAR: Iulian Dima, Romică Bîrdeş

Observator: Teodora Albon

Afla mai multe despre: david miculescuutatransferfcsbreactie 

viewscnt
Articole similare