Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansă nesperată sau plan dus la capăt? Atacantul mult dorit de FCSB a rămas liber de contract: ”Poate să se alăture cărui club doreşte”

Şansă nesperată sau plan dus la capăt? Atacantul mult dorit de FCSB a rămas liber de contract: ”Poate să se alăture cărui club doreşte”

FCSB

Comentarii

Pentru a îşi încheia campania de transferuri din această vară, FCSB trebuie să mai rezolve, conform lui Gigi Becali, două transferuri, aducerea unui fundaş central şi a unui vârf. Pe unul dintre acesta posturi, roş-albaştrii s-ar putea întări de îndată, după ce jucătorul dorit a rămas liber de contract.

Deşi la începutul verii anunţa că urmează o campanie de transferuri ”liniştită”, Gigi Becali a adus până la urmă nouă jucători la club şi plănuieşte să mai transfere doi.

Latifundiarul a dezvăluit că FCSB ar mai avea nevoie de un vârf şi un fundaş central, întrucât Tănase a plecat de la club, iar Bouhenna nu va mai primi minute.

În centrul apărării, roş-albaştrii ar lua în calcul mai multe opţiuni din campionatul nostru, dar nu ar fi indentificat deocamdată varianta cea mai bună.

Cât despre în atac, atât MM Stoica, cât şi Gigi Becali au declarat în mai multe rânduri că vârful dorit este Pavol Safranko (27 de ani).

Slovacul îi impresionase pe cei din conducerea FCSB-ului în perioada în care a reprezentat-o pe Sepsi, dar revenirea în Liga 1 avea un mare obstacol.

Sub contract cu Mamelodi Sundowns, clubul din Africa de Sud nu voia să renunţe la acesta pe gratis, chiar dacă nu putea să îl păstreze la club, întrucât atinsese deja limita de străini din lot.

Şansă nesperată sau plan dus la capăt?

În cele din urmă, se pare că cei de la Sundowns au cedat presiunii şi l-au lăsat liber de contract pe Safranko, care are acum cale liberă către FCSB, dacă cele două părţi mai doresc mutarea.

Despărţirea a fost confirmată de clubul sud-african pe canelele oficial de comunicare, Mamelodi Sundowns punctând că acesta este liber să semneze cu cine îşi doreşte acum.

Mamelodi Sundowns confirmă despărţirea de atacantul slovac Pavol Safranko.

Vârful de 27 de ani a ajuns la Sundowns în ultimul sezon, de la Sepsi OSK, din Liga 1 din România, a bifat 29 de prezenţe şi a înscris nouă goluri pentru Masandwana.

Pavol, care a fost un profesionist desăvârşit în timpul petrecut la Sundowns, este acum liber să se alăture cărui club doreşte”, au scris sud-africanii pe contul oficial de Twitter.

Există posibilitatea ca multiplele declaraţii date în presă de cei de la FCSB să îl fi motivat pe Safranko să insiste să fie lăsat liber de contract.

Afla mai multe despre: pavol safranko 

viewscnt
Articole similare