Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apărătorul pe care l-ar dori Gigi Becali în locul lui Rachid Bouhenna nu este de vânzare: ”Nu are cum să nu te intereseze, dar nu îl vând!”

Apărătorul pe care l-ar dori Gigi Becali în locul lui Rachid Bouhenna nu este de vânzare: ”Nu are cum să nu te intereseze, dar nu îl vând!”galerie foto

FCSB

Comentarii

Nemuţumit de prestaţiile lui Rachid Bouhenna (31 de ani), Gigi Becali a anunţat că acesta nu va mai juca pentru FCSB şi a dezvăluit că va căuta un nou fundaş central. Unul dintre jucătorii de pe lista patronului de la FCSB ar fi Victor Dican (21 de ani), de la FC Botoşani.

Zona în care FCSB a suferit cele mai multe modificări în această vară este centrul apărării, câteva circumstanţe nefavorabile făcându-i pe roş-albaştri să înceapă sezonul cu patru stopperi care nu se aflau la club la finalul ultimei stagiuni.

Denis Haruţ era singurul dintre aceştia care mai îmbrăcase tricoul vicecampioanei, dar petrecuse a doua parte a sezonului trecut la Botoşani, sub formă de împrumut, în timp ce Joyskim Dawa, Joonas Tamm şi Rachid Bouhenna au fost toţi nou-veniţi.

Având meci de meci un cuplu de fundaşi care nu mai evoluase împreună aproape deloc a expus problemele din apărarea FCSB-ului, care a trebuit să aştepte până în a cincea etapă pentru a obţine prima victorie din campionat.

Dawa, noul ”preferat” al patronului, şi Tamm, golgheterul ”improbabil” al echipei, s-au remarcat în detrimentul lui Haruţ şi Bouhenna şi şi-au asigurat, cel puţin până la revenirea pe gazon a lui Cristea, locurile în primul 11.

Apărătorul pe care l-ar dori Gigi Becali în locul lui Rachid Bouhenna nu este de vânzare

Dacă Haruţ va rămâne în continuare la club şi va fi folosit ca jucător de rotaţie, Bouhenna ar avea zilele numărate la FCSB, după ce l-a nemulţumit pe patron cu prestaţiile sale.

Becali a spus că algerianul nu va mai păşi pe teren pentru echipa sa, iar sport.ro a anunţat că latifundiarul deja ar lua în calcul mai multe variante pentru a îl înlocui, în frunte cu Victor Dican.

Tânărul jucător a impresionat după transferul la Botoşani, motiv pentru care Valeriu Iftime încă nu este dispus să îl vândă.

Nu a fost nicio discuţie Dican. Dacă eşti în fotbalul românesc, nu are cum să nu te intereseze Dican. E unul dintre cei mai buni fundaşi. Dar nu-l vând acum!  

El trebuie să mai joace 20-30 de meciuri la Botoşani. După aceea ar putea să plece şi ar putea juca oriunde”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Gsp.

Celelalte opţiuni de pe lista lui Becali ar fi Branislav Ninaj (Sepsi), Ulrich Meleke (Voluntari) şi Daniel Celea (Chindia).

Afla mai multe despre: victor dican 

viewscnt
Articole similare