You are here:

BREAKING | Gigi Becali dă afară încă un fotbalist de la FCSB: ”Nu mai vede iarba în viaţa lui”. 248 de minute însumase acesta în tricoul roş-albastru

BREAKING | Gigi Becali dă afară încă un fotbalist de la FCSB: ”Nu mai vede iarba în viaţa lui”. 248 de minute însumase acesta în tricoul roş-albastrugalerie foto

FCSB

Comentarii

În urma meciului cu Chindia Târgovişte, Gigi Becali a anunţat că unul dintre jucătorii săi nu va mai vedea ”iarba în viaţa lui”. Nemulţumit de prestaţia fotbalistului, patronul de la FCSB a decis să îl dea afară pe fundaş, pe care MM Stoica insistase să îl aducă la club.

Duminică seara, FCSB a reuşit o ”remontada” de România, reuşind să revină de la 0-2 împotriva Chindiei şi să se impună cu scorul de 3-2, rezultat izbitor de asemănător cu ultimul duel direct dintre cele două echipe.

Deşi roş-albaştrii au reuşit până la urmă să întoarcă scorul, prestaţia din prima repriză, în care au încasat două goluri de la o echipă aflată în inferioritate numerică, a fost cu adevărat ruşinoasă.

Iar aceasta nu putea fi lăsată fără urmări de patronul echipei: Gigi Becali a anunţat că Rachid Bouhenna (31 de ani) nu va mai îmbrăca tricoul FCSB-ului.

Fundaşul a fost transferat la insistenţele lui MM Stoica, după o perioadă nefastă la CFR, în care a stat aproape un sezon întreg pe bancă, întrucât nu era pe placul lui Dan Petrescu.

Acesta a sosit la FCSB cu probleme medicale şi nu a reuşit să impresioneze în cele 248 de minute însumate pe teren, astfel că Gigi Becali s-a decis să îl dea afară după doar patru jocuri.

Gigi Becali dă afară un fotbalist de la FCSB

Latifundiarul îl blamează pe Bouhenna pentru sincopele din meciurile cu Rapid şi Chindia, astfel că algerianul are şanse minime să mai continue la club.

Vom cumpăra încă doi-trei jucători. Îţi dai seama, tot stadionul într-o oră. Vom aduce atacant şi fundaş central că avem doar doi.

Dacă se accidentează ăia doi, nu avem cu cine să jucăm. Bouhenna nu mai vede iarba în viaţa lui. I-am zis lui MM ce îi dau, ce nu-i dau şi să plece.

Cu Chindia, Bouhenna a distrus meciul. La primul gol i-a zis adversarului 'Ia mingea, că mie nu îmi place, să dai tu gol!", asta după ce a distrus meciul cu Rapid.

Un jucător greşeşte... dar atât timp cât distruge echipa... a revedere, aici la FCSB cumpără lumea bielete într-o oră. Mingea trebuie să fie numai la mine. Aşa trebuie!”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare