Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a oficializat azi transferul aşteptat de Mihai Stoica! Ce număr va purta pe echipament | FOTO

FCSB a oficializat azi transferul aşteptat de Mihai Stoica! Ce număr va purta pe echipament | FOTO

FCSB

Comentarii

FCSB a oficializat, marţi, primul fundaş central pe care-l aştepta sub comanda lui Toni Petrea.

Rachid Bouhenna a semnat cu FCSB

Dan Petrescu şi-a anunţat clubul că nu-l mai doreşte pe Rachid Bouhenna la CFR Cluj, iar FCSB a intrat rapid pe fir. Dorit încă din perioada în care evolua la Sepsi, apărătorul vine să formeze linia din centrul apărării cu Denis Haruţ, revenit după împrumutul de la FC Botoşani. 

"Bine ai venit, Rachid Bouhenna!

Rachid Bouhenna, care a evoluat pentru CFR Cluj în sezonul trecut, a devenit, începând de marţi, jucătorul FCSB.

Fundaşul francez în vârstă de 30 de ani va evolua cu numărul 29 şi a efectuat deja primul antrenament alături de noii săi colegi.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!

Rachid Ahmed Bouhenna este un jucător francez, de origine algeriană, care s-a născut la 29 iunie 1991, în Meru (Franţa). A evoluat, în tinereţe, pentru CS Sedan (Franţa), Doncaster (Anglia), RE Bertrix (Belgia) sau AFC Compiegne (Franţa), iar în 2014 a ajuns în Algeria, la CS Constantine, unde a evoluat un an şi a fost transferat de MC Algiers, unde a rămas până în 2018. A urmat un sezon în tricoul lui Dundee United (Scoţia), pentru ca, în vara lui 2019, să ajungă la Sepsi OSK, unde a devenit căpitan de echipă. În sezonul trecut, a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj, trecându-şi în palmares titlul de campion al României", a anunţat FCSB

Pentru Orange Sport, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a confirmat, luni, că algerianul a semnat şi că s-a ocupat personal de venirea acestuia de la campioana Ligii 1. 

"Bouhenna a semnat în seara (n.r. - luni) aceasta cu noi, mâine facem conferinţă de presă, îl prezentăm. Eu sunt foarte bucuros, pentru că mi-a plăcut foarte mult acest jucător când era la Sepsi. M-am ocupat de Bouhenna, am negociat, nu ştiu despre Dawa. Ştiţi părerea mea despre Dawa", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

În plus, pe lângă Bouhenna, Mihai Stoica a anunţat că FCSB are de gând să semneze încă doi fundaşi centrali, din străinătate: "Şi dacă semnează Dawa, vom mai lua un fundaş central, din străinătate. Cred că săptămâna asta vom mai semna doi fundaşi centrali, Bouhenna e semnat", a mai spus MM, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicarachid bouhennatransfer fcsb 

viewscnt
Articole similare