Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, discurs manifest după victoria contra Chindiei Târgovişte: ”Nu accept aşa ceva! Au fost ravagii în vestiar ca să îi trezesc!” Antrenorul FCSB nu a menajat pe nimeni

Nicolae Dică, discurs manifest după victoria contra Chindiei Târgovişte: ”Nu accept aşa ceva! Au fost ravagii în vestiar ca să îi trezesc!” Antrenorul FCSB nu a menajat pe nimeni

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să învingă formaţia Chindia Târgovişte cu scorul de 3-2, duminică seară, pe teren propriu, după un meci în care la pauză târgoviştenii conduceau cu 2-0. FCSB a marcat de trei ori în 11 minute. Meciul a contat pentru etapa a cincea a Superligii.

Chindia a avut un jucător eliminat încă din minutul 7, pe Neguţ, dar târgoviştenii au încheiat prima repriză cu un avantaj de două goluri, Popadiuc (min. 22) şi Daniel Popa (min. 28) înscriind pentru oaspeţi. În minutul 48, Cordea a redus din diferenţă, înscriind din faţa porţii. Acelaşi Cordea a egalat în minutul 55 după o acţiune proprie, iar în minutul 59 Tamm a înscris cu o lovitură de cap, aducând pe FCSB în avantaj.

La finalul meciului, Dică a avut un discurs manifest. El a dezvăluit că a trebuit să facă ceva pentru a-i trezi pe jucători. 

”Nu accept aşa ceva! Au fost ravagii în vestiar ca să îi trezesc!” 

”O prima repriză foarte slabă. Nu am trăit nici ca jucător, nici ca antrenor. Să avem superioritate numerică şi să primim două goluri. Dar două goluri pe două degajări de portar. Este inacceptabil pentru mine. 

Nu este ok ce s-a întâmplat în prima repriza. În repriza secundă am jucat bine. Dar din nou, am făcut o degajare de poartă. Era să fim egalaţi. Nu e ok. Nu accept aşa ceva. Nu trebuie să se întâmple la o echipă ca a noastră. Avem fundaşi centrali de 1,95. O să le dau acum la antrenament să facă numai mingi lungi. Să dea cu capul. Nu am ce să fac. Asta trebuie să facem. Am pregătit cum joacă ei, dar ei nu au înţeles. Mă bucur că la pauză am reuşit să îi fac să înţeleagă că pot câştiga acest meci. 

Au fost ravagii în vestiar. Au mai fost şi alte lucruri. Trebuia să fac ceva ca să îi trezesc. Important e că s-au trezit şi am reuşit să câştigăm jocul. Le-am spus că e important pentru mine ca jucătorii care intră de pe bancă să fie concentraţi, să ne ajute să câştigăm jocul. Mă bucur că cei care au intrat de pe bancă au făcut-o bine.

Avem nevoie nu doar de doi fundaşi centrali, ci de toţi, de-asta am rotit, că nu ştii când ai nevoie. Au fost greşeli colective, n-am câştigat duelul din degajare de portar, n-am luat mingea a doua, n-am blocat jucătorul care a marcat. E minge din şase metri, ai timp să te aşezi şi să câştigi duelul, nu cer foarte mult”, a declarat Nicolae Dică, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: fcsb-dică-chindia 

viewscnt
Articole similare