Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie la Oţelul? Fotbalistul care a cucerit titlul alături de formaţia din Galaţi, dornic să se întoarcă la club: ”Nu aş spune nu” | EXCLUSIV

Revenire de senzaţie la Oţelul? Fotbalistul care a cucerit titlul alături de formaţia din Galaţi, dornic să se întoarcă la club: ”Nu aş spune nu” | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

La finalul ultimului sezon, Oţelul Galaţi a reuşit să obţină promovarea în Liga 2, iar în această stagiune plănuieşte să prindă cel puţin play-off-ul. Dacă ar reuşi să revină în primul eşalon, formaţia moldoveană ar putea readuce la club unul dintre jucătorii cu care a câştigat titlul.

În urmă cu 11 ani, Oţelul Galaţi reuşea cea mai mare performanţă din istoria clubului şi una dintre marile surprize din istoria Ligii 1, cucerind titlul de campioană, sub comanda lui Dorinel Munteanu.

”Granzii” campionatului nostu, FCSB, Dinamo şi Rapid, aveau parte de un sezon modest atunci, astfel că lupta la titlu se dădea între Oţelul, Timişoara şi Vaslui.

Gălăţenii aveau să îşi asigure titlul în penultima etapă, când o învingeau chiar pe Poli Timişoara, ocupanta poziţiei secunde, scor 2-1, graţie golurilor marcate de Marius Pena şi Liviu Antal.

Cei doi au fost printre artizanii triumfului surprinzător al roş-alb-albaştrilor, însă nu aveau să aibă parte de acelaşi succes ca la Galaţi în altă parte.

Dacă Pena s-a retras încă din 2018, pe când avea doar 33 de ani, Liviu Antal, la aceeaşi vârstă, încă nu şi-a agăţat ghetele în cui şi evoluează chiar în Liga 1.

Revenire de senzaţie la Oţelul?

Revenit în ţară pentru a semna cu Mioveni, fostul campion al României a evoluat în toate meciurile trupei argeşene din acest sezon, dar nu a reuşit să înscrie până acum.

Ba chiar poate fi considerat că Antal a costat-o un punct pe Mioveni, după ratarea de la punctul cu var din prelungirile duelului cu Universitatea Craiova, pierdut de jucătoriii conduşi de Alexandru Pelici cu 0-1.

Prezent la meciul dintre Dinamo şi Galaţi, din postura de suporter, încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 1-3, Liviu Antal a vorbit pentru Orange Sport despre o posibilă revenire la Galaţi.

Acesta a recunoscut că, dacă Oţelul îşi atinge obiectivul şi revine în Liga 1, nu ar refuza o ofertă din partea fostei sale echipe, unde spune că a avut o ”perioadă extraordinară”.

”(n.r. dacă promovează Oţelul, te-ar tenta să revii?) De ce nu? Am avut o perioadă extraordinară la Oţelul, m-am simţit foarte bine la ei şi cu siguranţă nu aş spune nu”, a declarat Liviu Antal, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: oţelul galaţi 

viewscnt
Articole similare