Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, sincer după ce Universitatea Craiova s-a chinuit cu CS Mioveni: ”Probabil v-am obişnuit prost!”

Mirel Rădoi, sincer după ce Universitatea Craiova s-a chinuit cu CS Mioveni: ”Probabil v-am obişnuit prost!”
Comentarii

Universitatea Craiova a învins duminică, scor 1-0, formaţia CS Mioveni, într-un meci din etapa a cincea a Superligii. Craiovenii au avut un gol anulat de sistemul VAR, iar oaspeţii au ratat un penalti în ultimele minute de joc.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Andrei Ivan în minutul 37. În minutul 79, Rivaldinho a trimis mingea în poartă, dar golul a fost anulat după consultarea sistemului VAR, pentru un ofsaid. În al treilea minut al prelungirilor reprizei secunde, Antal a ratat un penalty după ce a trimis în bară.

La finalul meciului, Mirel Rădoi a oferit mai multe declaraţii. El susţine că echipa lui a meritat victoria, deoarece a avut multe ocazii clare de gol. 

”Probabil v-am obişnuit prost!”

”Probabil v-am obişnuit prost cu rezultatul cu Zorya, 3-0, şi acum lumea are aşteptări. Mă aşteptam să fie un meci dificil, nu am avut spaţii. Am crezut că starea gazonului va fi bună, nu a fost aşa şi nu ne-a ajutat.

Un gol norocos, dar cred că puteam majora diferenţa şi victoria era mai clară. Oricum cred că e o victorie meritată. Şi noi am sperat că Vlădoiu putea evolua 45 de minute, din păcate, mi-a zis că şi starea gazonului l-a împiedicat. Îl felicit că a venit şi a zis că nu poate duce tot meciul.

Nistor a intrat bine primele trei-patru acţiuni, apoi a avut acea pasă, nu ştiu către cine a vrut să dea. După, joc de picior bun, schimbare de direcţie, are o linişte în joc. A avut o perioadă în care nu a fost alături de prima echipă şi cred că-i lipsesc câteva antrenamente alături de noi”, a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: craiova-rădoi-mioveni 

viewscnt
Articole similare