Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, reacţie după ce a răpus-o pe Dinamo: ”Nu trebuie să ai nume, trebuie să ai echipă”. Ce obiectiv are Oţelul în acest sezon din Liga 2

Dorinel Munteanu, reacţie după ce a răpus-o pe Dinamo: ”Nu trebuie să ai nume, trebuie să ai echipă”. Ce obiectiv are Oţelul în acest sezon din Liga 2

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu a tras concluziile după victoria obţinută de Oţelul Galaţi cu Dinamo, scor 3-1, în etapa a doua din Liga 2.

Oţelul a controlat cea mai mare parte a jocului disputat la Clinceni.

Singurul moment care ar fi putut pune în pericol victoria moldovenilor a avut loc în repriza a doua, când scorul era deja 3-1.

Dinamo a beneficiat de un penalty. Neluţ Roşu a marcat, dar lovitura a fost repetată. A doua oară, jucătorul ”câinilor” a ratat execuţia de la 11 metri, astfel că cele trei puncte au ajuns la Galaţi.

Dorinel Munteanu, reacţie după ce a răpus-o pe Dinamo

La finalul meciului, Dorinel Munteanu a reacţionat după ce a obţinut prima victorie în acest sezon de Liga a 2-a. În total, Oţelul a acumulat patru puncte în două etape.

”Am văzut un plus de atitudine, am fost echipa care a controlat jocul, am avut ocazii, am câştigat pe merit. Nu trebuia să primim gol, după care am arătat atitudine.

Este o muncă de un an de zile, în care le-am cerut jucătorilor să aibă încredere în ei. Dacă toţi jucătorii sunt la potenţial maxim, e greu, făra falsă modestie, să pierdem aşa uşor. 

Nu trebuie să ai nume, trebuie să ai echipă şi noi am demonstrat şi în Liga 3 şi acum. E începutul pentru noi, avem meci foarte greu cu Constanţa, pe caldură la 12:30.

Sper să aduc echipa cu picioarele pe pământ şi îi voi aduce cu siguranţă. Trebuie puncte, ce luăm în deplasare e bonus pentru echipa.

Aţi văzut ce a fost în tribune, foarte mulţi suporteri, trebuia să fie un atu pentru ei, dar au trecut prin momente grele şi mai au mult de muncit. Mi s-a părut că a fost acordat prea uşor penalty, am luat galben asta e, ce să fac.

Da, începutul era bun dacă aveam şase puncte, avem obiectiv să fim până la sfârşitul anului în play-off-ul competiţiei. Este realizabil, după aia, la anul mai avem trei meciuri, dar eu sper să fie rezolvat totul în acest an.

Facem eforturi, a venit şi combinatul, ne dă linişte, dar liniştea nu câştigă meciurile. Tot băieţii sunt cei care câştigă punctele.

Pentru mine, istoria pe care am făcut-o la Dinamo nu se uită niciodată, îmi pare rău că unii spectatori, nu toţi, au cam sărit calul, dar sunt antrenor la Oţelul, îmi văd de interesele mele.

(n.r. Dinamo) E posibil să se bată la play-off. Sunt convins că va mai aduce jucători. Are o echipă bună, am văzut meciul cu Progresul Spartac”, a declarat Munteanu, după meci.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuotelul galati 

viewscnt
Articole similare