Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafeurul lui Dinamo, presat de Ovidiu Burcă să părăsească clubul: ”Cea mai bună soluţie era ca el să plece”. Un nou-venit, ”împins” de asemenea spre despărţire

Gafeurul lui Dinamo, presat de Ovidiu Burcă să părăsească clubul: ”Cea mai bună soluţie era ca el să plece”. Un nou-venit, ”împins” de asemenea spre despărţire

Dinamo București

Comentarii

Instalat pe banca tehnică a lui Dinamo înaintea debutului în Liga 2, Ovidiu Burcă (42 de ani) nu are o misiune de invidiat în Ştefan cel Mare. După ani de management defectuos al conducerii, misiunea noului antrenor este de a stabiliza situaţia şi a de a face primii paşi spre readucerea echipei în Superliga.

La finalul ultimului sezon, Dinamo a suferit cea mai mare ruşine din istoria clubului, după ce a pierdut barajul de promovare / menţinere cu U Cluj şi a retrogradat în Liga 2.

Pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, echipa roş-albă va evolua în afara primului eşalon, aventură pe care a început-o în urmă cu o săptămână, cu o victorie împotriva Progresului Spartac.

În cea de a doua etapă, marţi, Dinamo o va înfrunta pe Oţelul Galaţi, o altă echipă de tradiţie a României care a ajuns mult sub nivelul său din urmă cu 11 ani, când cucerea titlul.

Înaintea partidei, în cadrul unui interviu, Ovidiu Burcă a făcut un oarecare bilanţ al lotului şi a dat de înţeles că s-au pregătit sau că se pregătesc plecările a doi jucători de la echipă.

Unul dintre ei este nou-venitul Bogdan Gavrilă, care este accidentat la momentul actual, dar are şanse minime să devină titular întrucât jucătorul sub vârstă care trebuie folosit în Liga 2 evoluează chiar pe postul său.

Gafeurul lui Dinamo, presat de Ovidiu Burcă să părăsească clubul

Celălalt fotbalist în cauză este gafeurul Mihai Eşanu, care trebuia să părăsească clubul, dar s-a răzgândit, contrar sfaturilor noului său antrenor, care îl presa să plece din Ştefan cel Mare.

Mihai era într-un moment în care trebuia să schimbe echipa. Am avut o discuţie în care i-am spus părerea mea.

Nu cred că a înţeles, dar poate peste ani va înţelege. Cea mai bună soluţie, atât pentru el dar şi pentru club, era ca el să plece.

El (n.r. Bogdan Gavrilă) este accidentat în acest moment. Din nefericire pentru el, în poziţia lui folosim jucătorul 'under'.

În condiţiile astea, nu ştiu dacă va avea prea mult spaţiu să joace. E o problemă pe care el va trebui să o înţeleagă şi să o gestioneze”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: ovidiu burcă 

viewscnt
Articole similare