Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a remarcat Valeriu Iftime după ce Marius Croitoru a fost înlocuit cu Mihai Teja: ”Văd că echipa joacă un pic altfel!”

Ce a remarcat Valeriu Iftime după ce Marius Croitoru a fost înlocuit cu Mihai Teja: ”Văd că echipa joacă un pic altfel!”

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime a vorbit despre jocul echipei sale sub comanda lui Mihai Teja.

Marius Croitoru nu mai este antrenorul celor de la FC Botoşani. El s-a înţeles cu FC U Craiova 1948 şi a plecat din Moldova, după ce a reuşit performanţe remarcabile cu echipa lui Valeriu Iftime. Sub comanda lui, FC Botoşani a ajuns până în play-off-ul Ligii 1. 

Iftime nu a stat mult pe gânduri şi l-a adus la Botoşani pe Mihai Teja. Echipa pare că merge incredibil cu noul antrenor. Moldovenii sunt pe primul loc în clasament după 5 etape din Super Liga 1 şi par a fi una dintre echipele care se va bate pentru play-off. 

Iftime a analizat jocul echipei sale după primele 5 etape. El a spus ce a remarcat în tactica pe care o abordează Mihai Teja. 

”Văd că echipa joacă un pic altfel!”

”Am avut puţină baftă în meciurile pe care le-am disputat, dar ăsta este fotbalul. Cred că Mihai face o treabă excepţională la Botoşani. Şi dintr-o hărţuială pe care o făcea echipa mea cu Marius, având posesie şi primind goluri de la mai toate echipe... Şi domnul Neagoe m-a căpăcit la Botoşani.

eneau echipele care ştiau să se blocheze, să stea altfel în teren şi pe contraatac primeam gol. Acum cu Mihai văd că echipa joacă un pic altfel, deşi eu l-am rugat încontinuu să fim ofensivi, să facem spectacol, să dăm patru bare şi să dăm un gol. Să vedem cât putem ţine nivelul ăsta”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Sport.ro.

Afla mai multe despre: fc botoşani-marius croitoru-mihai teja-valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare