Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, sfat direct către Gigi Becali! Pe cine trebuie să mai transfere patronul FCSB: ”Nu are jucători inteligenţi la mijloc!”

Dumitru Dragomir, sfat direct către Gigi Becali! Pe cine trebuie să mai transfere patronul FCSB: ”Nu are jucători inteligenţi la mijloc!”

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir a dezvăluit ce fotbalişti mai trebuie să transfere Gigi Becali la FCSB.

Deşi spunea că nu va mai investi bani la echipă, Gigi Becali a reuşit, în această vară, una dintre cele mai impresionante campanii de transferuri din ultimii ani. Patronul a anunţa că îşi va retrage uşor, uşor susţinerea financiară de la club, rezultatele reuşite în preliminariile Conference League şi prezenţa a zeci de mii de fani în tribune la meciuri l-au înduplecat.

Patronul FCSB-ului a ”spart banca” pentru nouă transferuri, plătind aproape patru milioane de euro pentru venirea a nouă jucători, în timp ce încă o mutare este pregătită. Această investiţie vine în urma vânzării lui Florin Tănase, care a făcut pasul în Emiratele Unite Arabe, la Al Jazira, unde va avea un salariu de aproximativ cinci ori mai mare decât la Bucureşti.

În orice caz, transferurile rezolvate erau necesare pentru ca echipa să îşi atingă obiectivele, întrucât lotul nu era destul de ”adânc” pentru a face faţă şi în competiţiile interne, şi în Conference League. Ultimul nume venit la FCSB este Vadim Raţă. 

Chiar dacă a avut o campanie de transferuri răsunătoare, Dumitru Dragomir consideră că Becali trebuie să mai cumpere jucători ”inteligenţi” care evoluează la mijlocul terenului. 

”Nu are jucători inteligenţi la mijloc!”

”Toată lumea e nemulţumită de jocul echipei. Jocul suferă. E haos total! E nevoie de un jucător de pasă la mijlocul terenului. Altfel nu o scot la capăt. Sunt doar «fugăreţi».

FCSB are jucători talentaţi, dar nu sunt o echipă. Transferurile sunt chiar bune. Bogdan Rusu ştie jocul, dar nu are jucători inteligenţi la mijloc.

Acolo sunt doar «fugăreţi», care nu sunt în relaţii bune cu mingea. Ei fug, se zbat, dar nu e unul care ca Boloni sau Stoica, care linişteau jocul. Toţi parcă sunt speriaţi de bombele ruseşti”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit GSP.

Afla mai multe despre: fcsb-dragomir-becali 

viewscnt
Articole similare