Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | De la FCSB, în Liga 3! Fostul campion al României a semnat cu noua echipă: ”Un jucător polivalent”

OFICIAL | De la FCSB, în Liga 3! Fostul campion al României a semnat cu noua echipă: ”Un jucător polivalent”

FCSB

Comentarii

Unul intre cei mai ghinionişti jucători trecuţi pe la FCSB în ultimii ani tocmai şi-a găsit o nouă echipă. Alexandru Stan (33 de ani), plecat de la vicecampioană la Iaşi în vara trecută, a semnat marţi cu o formaţie din Liga 3.

Sosit la Bucureşti în urmă cu patru sezoane, Alexandru Stan a fost transferat de Gigi Becali pentru a rezolva problemele din flancul stâng al apărării roş-albastre, care era descoperită în acea zonă.

În primul său sezon la club, afectat de o gravă accidentare, pentru care a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală, Stan a reuşit să însumeze numai 13 apariţii.

Încă în procesul de recuperare înaintea celui de al doilea an la club, fundaşul lateral a fost forţat înapoi în primul 11, chiar dacă medicii recomandaseră ca acesta să nu evolueze încă.

Înaintea unui meci din preliminariile Europa League, împotriva lui Alaşkhert, Stan a fost informat că va fi utilizat 10 minute, dar s-a trezit titular.

Jucătorul a rememorat cum a fost complet surprins când s-a văzut pe foaia de joc şi a recunoscut că a cerut să fie înlocuit la pauză din cauza durerilor.

Stan a spus că în urma acelui meci a ”început coşmarul”, care l-a ţinut pe bară două sezoane, până să înceapă să joace din nou constant în ultima stagiune.

Plecat de la FCSB în vara lui 2021, jucătorul care are un titlu de campion şi o Supercupă în palmares alături de Astra a semnat cu Poli Iaşi, din Liga 2.

De la FCSB, în Liga 3

După un singur sezon petrecut alături de moldoveni, Stan a mai ”coborât” un nivel, în Liga 3, semnând cu Arsenal Tunari.

Clubul l-a prezentat pe noul său jucător pe canalele oficiale de comunicare.

Bine ai venit, Alexandru Stan! Arsenal Tunari completează lotul cu semnătura lui Alexandru Stan chiar înainte de debutul acestui sezon.

Clubul nostru a asigurat astăzi serviciile experimentatului mijlocaş, care va reprezenta Arsenalul din Tunari în acest an.

Alexandru Constantin Stan, în vârstă de 33 ani, este un jucător polivalent care poate juca atât mijlocaş, cât şi fundaş.

În cariera sa a mai trecut pe la echipe precum Progresul Bucureşti (2007-2008), Astra Giurgiu (2008-2012, 2015-2018) unde a şi câştigat titlul de campion al Ligii l in sezonul 2015-2016, Concordia Chiajna (2014-2015) ,FCSB (2018-2021) şi Politehnica Iaşi (2021-2022).

Îi urăm multă bafta in sezonul ce urmează pentru a ne ajuta să atingem obiectivul mult dorit, promovarea!”, se arată în mesajul transmis de Arsenal Tunari.

Afla mai multe despre: alexandru stan 

viewscnt
Articole similare