Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pentru ei, Maribor este precum Real Madrid!”. Slovenii râd de CFR Cluj: ”Multă incompetenţă şi nesiguranţă la finalizare”

”Pentru ei, Maribor este precum Real Madrid!”. Slovenii râd de CFR Cluj: ”Multă incompetenţă şi nesiguranţă la finalizare”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj o va întâlni pe Maribor în returului play-off-ului Conference League, prilej pentru sloveni de a o ironiza pe campioana României.

În tur, în Slovenia, scorul a fost 0-0, astfel că soarta calificării se va decide la returul din Gruia, ce se va disputa joi, de la ora 20:00, live text pe orangesport.ro.

”Maribor este precum Real Madrid!”. Slovenii râd de CFR Cluj: ”Multă incompetenţă şi nesiguranţă la finalizare”

Cu prilejul acestui meci, slovenii au prefaţat duelul cu CFR Cluj, pe care o consideră un adversar facil şi au subliniat problemele pe care le are echipa lui Dan Petrescu în joc.

Zlatko Zahovic, directorul sportiv al celor de la Maribor, a tras concluzia că CFR Cluj suferă la finalizare şi formaţia cehă porneşte cu prima şansă la returul din România.

”Pentru CFR Cluj, Maribor este precum Real Madrid! Românii sunt puternici în dueluri, aşa că Maribor trebuie să fie mai agresivă.

Maribor este în avantaj pe tranziţii, care sunt la un nivel mult mai bun decât ale românilor. În acelaşi timp, CFR Cluj are nevoie de o mulţime de situaţii pentru a marca.

CFR Cluj m-a surprins foarte neplăcut, având în vedere că vorbim despre campioana României. Am văzut multă incompetenţă la meciul cu Şahtior Soligorsk. CFR Cluj este o versiune puţin mai bună decât Soligorsk.

De mult timp nu am mai văzut atât de multă nesiguranţă pe faza de atac şi la finalizare. Sunt foarte optimist şi cu siguranţă Maribor va juca în grupele UEFA Conference League, pe merit”, a declarat oficialul celor de la Marbibor, pentru Ekipa.

Afla mai multe despre: cfr clujconference league 

viewscnt
Articole similare