Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce Dan Petrescu nu va antrena FCSB. Gigi Becali: "Nici pe câmp, unde am stâna, nu le dau voie"

De ce Dan Petrescu nu va antrena FCSB. Gigi Becali: "Nici pe câmp, unde am stâna, nu le dau voie"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a explicat care e aspectul pe care nu-l apreciază la Dan Petrescu. De altfel, este şi motivul pentru care nu l-a dorit antrenor la echipa bucureşteană.

Dan Petrescu, interzis la FCSB de Gigi Becali

Gigi Becali are mai multe pretenţii din partea antrenorului cu care lucrează. Pe lângă calităţile profesionale şi felul în care relaţionează cu antrenorul, Gigi Becali are şi alte cerinţe. 

Antrenorul de la FCSB nu trebuie să fumeze şi să jignească jucătorii, două aspecte importante pentru finanţatorul echipei. 

Astfel, Dan Petrescu, un antrenor care a fost surprins în mai multe rânduri adresând cuvinte grele jucătorilor săi, are interzis la FCSB. 

"Petrescu, nu. La mine, dacă vrei să fii antrenor, trebuie să nu înjuri, să nu jigneşti oameni. La mine în curte ciobanii mei nu aveau voie să fumeze şi să înjure. Nici pe câmp, unde am stâna, nu le dau voie să înjure şi să fumeze. Nu le dau voie. Nu ai voie să fumezi şi să înjuri dacă lucrezi la Becali. 

Nu permit să fie jigniţi oameni, iubesc mult oamenii şi mă doare inima când e un om jignit. Şi eu am jignit, e adevărat, dar nu am jignit oameni simpli. Am jignit oameni bogaţi. Adică eu nu sunt tiran cu cel de jos şi umil cu ce de sus, sunt invers", a declarat Gigi Becali pentru Sport Total FM.

Dan Petrescu a cucerit cinci titluri de campion în România, patru cu CFR Cluj şi unul cu Unirea Urziceni. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdan petrescudan petrescu antrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare