Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist italian şi-a omorât cu sălbăticie fosta iubită. Ce a putut să îi facă i-a înfiorat şi pe anchetatori: ”Nu, te rog, ajutor!”

Un fotbalist italian şi-a omorât cu sălbăticie fosta iubită. Ce a putut să îi facă i-a înfiorat şi pe anchetatori: ”Nu, te rog, ajutor!”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Giovanni Padovani (26 de ani), fotbalist în Serie D, la Sancataldese Calcio, a fost arestat pe suspiciunea că şi-a ucis iubita. Alessandra Matteuzzi (56 de ani) a decedat, marţi spre miercuri seara, după ce a fost atacată cu sălbăticie cu mai multe arme.

Giovanni Padovani este un fotbalist de 26 de ani, care şi-a petrecut întreaga carieră în ligile inferioare din Cizmă, în Serie D şi Serie C, profesând şi ca model.

Miercuri, acesta a fost arestat de autorităţile italiene, după ce s-a ajuns la concluzia că, marţi seara, acesta a atacat-o cu sălbăticie pe fosta sa iubită şi a ucis-o.

Alessandra Matteuzzi a fost găsită în seara faptei de medici, cu răni foarte grave la cap, dar în viaţă, în curtea complexului de apartamente unde locuia.

Deşi paramedicii au reuşit să o ducă la spital, femeia s-a stins din viaţă din cauza rănilor grave, imediat fiind ridicat de poliţie fostul său iubit, suspectat de acest fapt.

Conform presei italiene, fotbalistul a atacat-o pe iubita lui cu o bâtă, un ciocan şi alte obiecte contondente şi a lovit-o de multiple ori în cap, lăsând-o într-o baltă de sânge.

Un fotbalist italian şi-a ucis cu sălbăticie fosta iubită

Alessandra Matteuzzi depusese în urmă cu câteva luni, în urma despărţirii de fotbalist, o plângere la poliţie în legătură cu acesta, spunând că este hărţuită de el.

Giovanni Padovani ar fi venit la Bologna, oraşul unde locuia fosta sa parteneră, doar pentru a o omorî pe aceasta, au concluzionat autorităţile.

Sora victimei a dezvăluit că era la telefon cu aceasta în momentul când a ajuns acasă şi a fost atacată de Padovani, dezvăluind momentele de groază prin care a trecut Alessandra Matteuzzi.

Era la telefon cu mine, parca maşina în faţa casei, nu în spate, pentru a sta mai liniştită. Când a ajuns, încă vorbeam, era speriată. Am auzit toate ţipetele, a ieşit din maşină şi a început să urle.<<Nu, Giovanni, nu, te rog, ajutor>>”, a rememorat, tremurând de durere, sora victimei, Stefania.

Imediat ce a fost arestat, Sancataldese Calcio i-a reziliat contractul lui Giovanni Padovani. La momentul actual, acesta încă se află în arest.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: giovanni padovani 

viewscnt
Articole similare