Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultim moment! Universitatea Craiova s-a înţeles cu fundaşul dorit. Vine de la o altă echipă din Liga 1: ”Ne-a rugat să îl lăsăm”

Anunţ de ultim moment! Universitatea Craiova s-a înţeles cu fundaşul dorit. Vine de la o altă echipă din Liga 1: ”Ne-a rugat să îl lăsăm”galerie foto
Comentarii

După ce a indentificat centrul compartimentului defensiv ca fiind o zonă cu probleme, Mirel Rădoi i-a ”delegat” pe şefii Universităţii Craiova să îi aducă un stopper, iar jucătorul dorit este ca şi venit. Clubul său actual a confirmat că lipseşte doar semnătura fotbalistului de pe contract.

Odată cu venirea lui Mirel Rădoi pe banca tehnică, Universitatea Craiova pare să fi rennăscut, iar fostul selecţioner încearcă să modeleze echipa după bunul plac.

La primul meci, antrenorul de 42 de ani a utilizat un sistem cu trei fundaşi, întrucât a realizat că trupa olteană nu dispune de cei mai valoroşi fundaşi centrali.

Eliminarea lui Paul Papp a demonstrat că acea zonă are nevoie disperată de întăriri, iar prima opţiune luată în calcul de olteni ar fi fost Gabi Tamaş (38 de ani).

Totuşi, după ce s-a gândit mai bine, conducerea oltenilor a decis să meargă în altă direcţie, spre varianta Bogdan Mitrea (34 de ani).

Căpitanul lui Sepsi a lucrat alături de Mirel Rădoi la naţională, care i-a oferit unica apariţie pe care o are sub tricolor, şi este un jucător de valoare pentru campionatul nostru.

Deşi clubul din Sfântu Gheorghe a refuzat iniţial transferul, oltenii au reuşit să îi convingă pe cei de la Sepsi, a confirmat chiar directorul sportiv al covăsnenilor.

Universitatea Craiova s-a înţeles cu fundaşul dorit

Attila Hadnagy a dezvăluit că cele două cluburi s-au înţeles, Mitrea s-a înţeles cu Craiova, iar tot ce mai lipseşte este ca jucătorul să semneze contractul.

În proportie de 90%, transferul e rezolvat. Ştiţi cum e, până nu semnează contractul nu e gata. Noi ne-am înţeles cu Craiova, el s-a înţeles cu noul club, de principiu e totul rezolvat.

Ne-a rugat să-l lăsăm să plece, are o vârstă, îi mulţumim pentru tot. Cine ştie, poate vom mai colabora cândva”, a declarat Attila Hadnagy, pentru Gsp.

Fundaş-golgheter pentru Viitorul lui Hagi în urmă cu şapte ani, când a punctat de 14 ori în campionat, 10 goluri venind de la punctul cu var, Mitrea face ultimul pas important al carierei la 34 de ani.

După doar două sezoane la Sfântu Gheorghe, jucătorul a ”rugat” clubul să fie lăsat să semneze cu Universitatea Craiova.

Şi dacă ar fi apucat să semneze contractul până la meciul cu Hapoel, era imposibil ca Mitrea să fie înregistrat pe listă.

Afla mai multe despre: bogdan mitrea 

viewscnt
Articole similare