Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo, un nou transfer după debutul modest de sezon! Se repetă era Cortacero? ”Spaniolul a semnat”

OFICIAL | Dinamo, un nou transfer după debutul modest de sezon! Se repetă era Cortacero? ”Spaniolul a semnat”

Dinamo București

Comentarii

Deşi se presupune că nu dispune de multe fonduri şi se află în prezent în Liga 2, în insolvenţă, Dinamo continuă să rezolve transferuri din străinătate. Fanii alb-roşii ar putea simţi un deja-vu odată cu prezentarea ultimului nou-venit din Ştefan cel Mare.

Deşi Dinamo se află pe un butoi cu pulbere de ani buni, venirea lui Pablo Cortacero este motivul pentru care acesta a explodat într-un final.

Spaniolul a adus în Ştefan cel Mare o multitudine de conaţionali, majoritatea dintre care încasau, pe hârtie cel puţin, salarii mult peste ce ar fi meritat.

De ce pe hârtie? Pentru că, desigur, Cortacero nu se obosea de fapt să îşi plătească jucătorii, care, pe bună dreptate, au ajuns să depună memorii şi să o aducă pe Dinamo unde e.

Politica de transferuri din ultimul sezon a fost cu adevărat dezastruoasă: fiecare persoană cu cât de puţină putere de decizie făcea ce voia la club, fără prea multe consultări anterioare.

”Câinii” par să nu fi învăţat din greşeli nici în Liga 2. Decât să caute jucători români, fie de perspectivă, fie cu o exprienţă vastă în Liga 2, Dinamo a adus, după debutul campionatului, doi francezi, un bosniac şi doi spanioli.

Dinamo, un nou transfer după debutul modest de sezon

Al doilea iberic care se alătură roş-albilor este Gorka Larrucea, care a evoluat în LaLiga 2 în ultima stagiune şi care nu ar fi venit în România pe un salariu insignifiant.

'Mijlocaşul central Gorka Larrucea, ultima oară la SD Amorebieta, în liga secundă a campionatului spaniol, a semnat un contract cu Dinamo 1948 şi va intra de astăzi în programul de pregătire al echipei noastre', a anunţat administratorul special Vlad Iacob prin intermediul paginilor oficiale de Facebook şi Instagram ale clubului.

Născut în Spania, la Barakaldo, pe 24 februarie 1993, Gorka Larrucea a jucat 20 de meciuri pentru SD Amorebieta în Segunda Division, sezonul trecut, marcând un gol în meciul de pe teren propriu cu Sporting Gijon, 1-1.

SD Gernika Club (2013-2019), Real Union (2019-2020) şi SD Amorebieta (2020-2022) sunt echipele la care a evoluat Gorka Larrucea.

197 de meciuri, 15 goluri şi 6 pase decisive a adunat Gorka Larrucea în carieră, în LaLiga 2, Cupa Spaniei şi a treia divizie a campionatului iberic.

88 este numărul oficial de joc al lui Gorka Larrucea la Dinamo 1948”, se arată în mesajul postat de Dinamo.

Afla mai multe despre: gorka larrucea 

viewscnt
Articole similare