Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | La scurt timp după înfrângerea cu Oţelul, Dinamo a anunţat două noi transferuri: ”Bine aţi venit!”

OFICIAL | La scurt timp după înfrângerea cu Oţelul, Dinamo a anunţat două noi transferuri: ”Bine aţi venit!”galerie foto

Dinamo București

Comentarii

După ce a debutat cu dreptul în noul sezon, cu o victorie împotriva celor de la Progresul Spartac, scor 1-0, Dinamo nu a reuşit să continue pe acelaşi drum şi în a doua etapă, fiind învinsă de Oţelul Galaţi, scor 1-3.

Deşi îşi propunea să se lupte pentru promovare în acest an, Dinamo nu pare să aibă un lot destul de puternic pentru a reveni în Liga 1, lucru recunoscut şi de jucători.

După un rezultat pozitiv în prima etapă, ”câinii” nu au putut continua pe acelaşi drum şi au fost învinşi de nou-promovata Oţelul Galaţi, scor 1-3.

La nici măcar 24 de ore după startul partdei cu roş-alb-albaştrii, Dinamo a anunţat două noi transferuri, aducând doi jucători din Franţa.

OFICIAL | La scurt timp după înfrângerea cu Oţelul, Dinamo a anunţat două noi transferuri

TRANSFERURI. Lamine Ghezali şi Quentin Bena la Dinamo 1948

Bucureşti, 17 august 2022. Administratorul special Vlad Iacob anunţă, prin intermediul paginilor oficiale de Facebook şi Instagram ale clubului, transferurile jucătorilor francezi Lamine Ghezali şi Quentin Bena la Dinamo 1948.

Mijlocaş ofensiv, 23 de ani împliniţi luna trecută, pe 6 iulie, Lamine Ghezali (foto dreapta) şi-a început cariera la Academia de juniori a clubului Saint-Etienne.

A jucat pentru Saint-Etienne U19, Saint-Etienne B şi a debutat în Ligue 1 pentru prima echipă a francezilor în 2017.

Fost internaţional U17 şi U18 al Franţei, noul jucător al echipei noastre a mai evoluat, sub formă de împrumut, pentru Chateauroux şi Lyon La Duchere.

8 meciuri şi un gol are Lamine Ghezali pentru Saint-Etienne în prima ligă a campionatului francez. Ultimul meci jucat de Lamine Ghezali în Ligue 1 pentru prima echipă a celor de la Saint-Etienne a fost cu Lens, 1-2 în luna ianuarie a acestui an.

Fundaş central sau mijlocaş defensiv, născut pe 11 mai 1998, Quentin Bena (foto stânga) a început fotbalul la Chatellerault şi, la 15 ani, a făcut pasul la Academia clubului Chamois Niortais. A jucat în carieră pentru Niort U19, Niort B şi, în Ligue 2, pentru prima echipă a francezilor de la Niort.

40 de partide a adunat Quentin Bena pentru Niort în Ligue 2, a doua divizie a campionatului francez.A mai jucat două meciuri în Cupa Franţei şi 5 în Cupa Ligii.

Bine aţi venit la Dinamo 1948, Lamine Ghezali şi Quentin Bena!”, se arată în mesajul postat de Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare