Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă de avarie pentru FCSB după ce l-a ratat pe Safranko! MM Stoica a dezvăluit planul vicecampioanei: ”Se poate face asta” | EXCLUSIV

Variantă de avarie pentru FCSB după ce l-a ratat pe Safranko! MM Stoica a dezvăluit planul vicecampioanei: ”Se poate face asta” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că transferul lui Pavol Safranko la FCSB are şanse minime să se mai întâmple. Roş-albaştrii mai sunt în căutarea unui atacant, iar managerul general al vicecampioanei a dezvăluit care este varianta de avarie, în cazul în care au nevoie disperată de întăriri în atac.

Deşi a rezolvat deja nouă transferuri în această vară, cheltuind aproape patru milioane de euro, Gigi Becali a dezvăluit că mai pune la cale două-trei mutări.

Întrucât l-a dat afară pe Bouhenna, latifundiarul consideră că mai are nevoie de un apărător central, dar şi de un vârf, chiar dacă i-a transferat deja pe Rusu şi Miculescu şi îi avea deja pe Dumiter şi Ianis Stoica.

Atacantul pe care l-ar fi dorit FCSB este Pavol Safranko (27 de ani), însă fostul jucător al lui Sepsi are şanse mici să poată veni la Bucureşti, astfel că roş-albaştrii iau în calcul o variantă de avarie.

În cazul în care vor avea nevoie disperată de un vârf, MM Stoica a dezvăluit că FCSB ar putea pune la cale un plan pe care l-au mai folosit în trecut, specific în urmă cu doi ani.

Variantă de avarie pentru FCSB după ce l-a ratat pe Pavol Safranko

Atunci, afectată grav de Covid, vicecampioana împrumuta doi jucători de la Hermannstadt, pe David Caiado şi Gojan Karanovic, care aveau să evolueze în doar un meci înainte de a reveni la Sibiu.

Deşi împrumuturile pe o durată atât de scurtă nu sunt deloc întâlnite în fotbal, MM Stoica a sugerat că aceasta poate fi o variantă de avarie pentru FCSB.

Spre exemplu, dacă un club ne-ar împrumuta un jucător, pe bani, pentru două meciuri, să zicem că am avea un post care nu e acoperit şi am avea nevoie de un jucător.

Pentru clubul respectiv, ar fi ocazia ca jucătorul să fie văzut în Europa şi, plus, foarte mare expunere, <<uite, domn'ne, un jucător vine să joace două meciuri şi se întoarce>>.

Sau cu clauză, dacă te califici, îl cumperi, ceva de genul. Se poate face asta, e posibil, dar, îţi dai seama, noi ne-am antrenat, ne-am pregătit jocul, deja...”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare