Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, vrăjit de unul dintre nou-veniţii de la FCSB: ”Noi avem un diamant şi voi îl lăsaţi acolo degeaba?”

Gigi Becali, vrăjit de unul dintre nou-veniţii de la FCSB: ”Noi avem un diamant şi voi îl lăsaţi acolo degeaba?”

FCSB

Comentarii

Titularizat la meciul cu Chindia Târgovişte, Gigi Becali a fost vrăjit de fotbalistul ajuns la prima echipă a FCSB-ului la insistenţele lui MM Stoica. Latifundiarul l-a numit pe jucător un ”diamant” şi o ”bijuterie” şi i-a transmis lui Nicolae Dică să nu îl mai lase ”acolo degeaba”.

Duminică seara, în a cincea etapă a Ligii 1, FCSB a reuşit să îşi treacă în cont prima victorie a sezonului, după ce a revenit de la 0-2 împotriva Chindiei şi s-a impus cu 3-2.

Roş-albaştrii s-au prezentat execrabil în prima repriză şi au încasat două goluri de la una dintre codaşele campionatului, cât timp aceasta se afla în inferioritate numerică.

Dică a făcut ”ravagii în vestiar” la pauză, iar jucătorii săi au intrat mai montaţi şi mai determinaţi în partea secundă, reuşind să întoarcă scorul şi să obţină victoria.

Dacă Rachid Bouhenna (31 de ani) a fost făcut praf în urma partidei, Gigi Becali spunând că îl dă afară, un alt fundaş al FCSB-ului l-a vrăjit pe patronul echipei.

Alexandru Pantea (18 ani) a fost titularizat împotriva Chindiei, atât din pricina problemelor medicale ale celorlalţi jucători din flancurile apărării, cât şi pentru a îi odihni pe cei cu multe minute jucate.

Gigi Becali, vrăjit de unul dintre nou-veniţii de la FCSB

Fotbalistul păstrat în lot la insistenţele lui MM, care vorbeşte despre talentul său de o bună perioadă, a fost integralist împotriva târgoviştenilor şi are mari şanse să devină titular la Bucureşti.

Deşi a recunoscut că nu ştia despre Pantea, Becali a afirmat le-a transmis lui Nicolae Dică şi MM Stoica să se asigure că acesta va prinde cât mai multe minute.

Mai este Pantea, eu nu am ştiut de el. Le-am zis lui Dică şi MM: 'Bine, mă, noi avem acolo o bijuterie, ăla este diamant şi voi îl lăsaţi acolo degeaba?!'”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

În vârstă de doar 18 ani, Pantea a fost om de bază pentru Hermannstadt în ultimul sezon şi a pus umărul serios la promovarea echipei în Liga 1.

Acesta are şanse mari să se impună în primul 11 la FCSB, întrucât se luptă pentru post cu Ovidiu Popescu, Vali Creţu şi Denis Haruţ.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare