Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au venit pentru un singur meci! Caiado şi Karanovic se întorc la Hermannstadt. Anunţul făcut de FCSB. Poate pleca şi Gabi Enache

Au venit pentru un singur meci! Caiado şi Karanovic se întorc la Hermannstadt. Anunţul făcut de FCSB. Poate pleca şi Gabi Enache

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost disperat înainte de meciul cu Slovan Liberec să aducă jucători la FCSB pentru a juca în UEFA Europa League. Hermannstadt a răspuns afirmativ şi a trimis doi fotbalişti la echipa din Berceni, dar aceştia se vor întoarce după doar un meci.

David Caiado (atacant, 33 de ani) şi Goran Karanovic (atacant, 32 de ani) se vor întoarce la FC Hermannstadt după doar un meci în culorile "roş-albastre". În fapt, Karanovic a bifat doar 10 minute cu Slovan Liberec, pentru că s-a accidentat în startul meciului şi a fost schimbat. 

Cei doi nu au fost în lotul pentru meciul cu Poli Iaşi, pierdut de FCSB 2-5 şi Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a confirmat că se vor întoarce la echipa de la care erau împrumutaţi până în iarnă. În plus, MM Stoica a spus că şi Gabi Enache poate pleca de la echipă dacă primeşte oferte. La fel ca cei de la Sibiu, el a semnat în ziua meciului cu Slovan Liberec. 

"Karanovici şi Caiado probabil se vor întoarce la Sibiu, acum. Enache este jucătorul nostru până în iarnă. Dacă îşi găseşte un alt angajament poate să plece oricând, nu e nicun fel de problemă. Dacă nu îşi găseşte, până în iarnă merge cu noi", a declarat Soica, la ProX. 

Afla mai multe despre: hermannstadtfcsbcaiadokaranovicenache 

viewscnt
Articole similare