Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ultimul transfer dorit de FCSB nu se realizează. MM: "N-avem cum să-l luăm!"

EXCLUSIV | Ultimul transfer dorit de FCSB nu se realizează. MM: "N-avem cum să-l luăm!"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) a anunţat că transferul lui Pavol Şafranko (27 de ani) nu mai e de actualitate pentru FCSB. Fostul atacant al lui Sepsi, acum la Mamelodi Sundowns, a fost dorit de echipa lui Gigi Becali, dar transferul nu se poate face.

Ultimul transfer pe care FCSB vrea să-l facă este cel al unui atacant. Unul dintre numele de pe listă, Pavol Şafranko, principala pistă a roş-albaştrilor, nu mai e de actualitate. Mihai Stoica a anunţat că FCSB nu-l poate lua de vârful de atac din Slovacia.

EXCLUSIV | Ultimul transfer dorit de FCSB nu se realizează. MM: "N-avem cum să-l luăm!"

Invitat la Orange Sport în studioul de UEFA Champions League înainte de meciurile din play-off-ul competiţiei, Mihai Stoica a făcut un anunţ scurt, dar concret, despre transferul lui Pavol Şafranko.

Managerul general al FCSB a anunţat că sosirea lui Pavol Şafranko nu se poate face. Astfel, "roş-albaştrii" au renunţat la transferul său.

"N-avem cum să-l luăm", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport, în direct în studioul de UEFA Champions League.

Orange Sport a anunţat în exclusivitate că FCSB îl vrea pe Pavol Şafranko, atacantul pe care Sepsi l-a vândut în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns, în schimbul a 700.000 de euro.

Două oferte, din Turcia şi Cehia, pentru Pavol Şafranko

Gigi Becali ar vrea să-l transfere gratis pe Pavol Şafranko, dar având în vedere că acesta are mai multe oferte Mamelodi Sundowns ar putea cere o sumă de transfer în schimbul său pentru a-şi recupera investiţia. Echipe din Turcia şi Cehia îl vor pe fostul vârf de atac de la Sepsi.

Şafranko s-a remarcat în România la Sepsi, în perioada 2019-2021, când a marcat 17 goluri în 73 de meciuri. Vara trecută, covăsnenii l-au vândut la Mamelodi Sundowns pentru suma de 700.000 de euro. În sezonul trecut, Safranko a jucat în 28 de meciuri la Mamelodi Sundowns şi a marcat nouă goluri, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: mihai stoicapavol safrankotransfer 

viewscnt
Articole similare