Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi i-a băgat în şedinţă pe Andrei Ivan şi Jovan Markovic! Ce le-a transmis: ”Nu i-am certat, doar le-am zis asta”

Mirel Rădoi i-a băgat în şedinţă pe Andrei Ivan şi Jovan Markovic! Ce le-a transmis: ”Nu i-am certat, doar le-am zis asta”
Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu Hapoel Beer Sheva, Mirel Rădoi a dezvăluit că a fost nevoit să poartă o discuţie cu doi dintre jucătorii importanţi ai Universităţii Craiova, Andrei Ivan şi Jovan Markovic, din pricina ratărilor acestora din ultima vreme.

Odată cu instalarea lui Mirel Rădoi pe bancă, Universitatea Craiova a reuşit să mai spele din ruşinea debutului de sezon şi să obţină calificarea în play-off-ul Conference League.

După ce fuseseră învinşi fără drept de apel de Zorya Lugansk în meciul tur al dublei, oltenii s-au distrat cu echipa ucraineană în Bănie, arătând ca o echipă complet diferită.

Un mare merit îi aparţine lui Mirel Rădoi, dar cu o floare nu se face primăvară. Dacă jucătorii Craiovei au impresionat în returul cu Zorya, cu Mioveni nu au mai convins la fel de mult.

În meciul din campionat, oltenii, în special Markovic, s-au remarcat mai mult prin seninătatea cu care ratau ocazii, ocazii care au fost la un pas de a se răzbuna.

Din fericire pentru fostul selecţioner şi jucătorii săi însă, Liviu Antal a lovit bara de la punctul cu var, astfel că Universitatea Craiova a scăpat cu toate punctele.

Totuşi, Rădoi nu îşi doreşte să mai traverseze astfel de momente, aşa că i-a băgat în şedinţă pe Ivan şi Markovic şi le-a transmis, atât lor cât şi coechipierilor, să nu se mai relaxeze la finalizare.

Mirel Rădoi i-a băgat în şedinţă pe Andrei Ivan şi Jovan Markovic

Probabil că ne relaxăm când ajungem la finalizare. Mă bucur că ajungem acolo, dar nu-mi convine că ratăm ocazii atât de clare.

Când ajungi atât de liber şi situaţia e atât de clară, soluţia trebuie să fie alta, pentru că aceste acţiuni trebuie încheiate cu gol.

Le-am transmis lui Markovic şi lui Andrei Ivan şi celorlalţi anumite lucruri. Nu i-am certat, doar le-am zis să fie atenţi.

Partea grea e când mingea ajunge în plasă. Iar noi facem lucrurile exact invers, depunem foarte mult efort să ajungem în faţa porţii, iar, când suntem într-o situaţie de unu contra unu cu portarul sau fundaşul, ne relaxăm.

Deci trebuie să înţelegem că trebuie să fim concentraţi până se termină acţiunea”, a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare