Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic pregătise 15 rezilieri la Dinamo! Ce se va întâmpla cu jucătorii vizaţi: ”Sănătate, Doamne ajută” | EXCLUSIV

Rednic pregătise 15 rezilieri la Dinamo! Ce se va întâmpla cu jucătorii vizaţi: ”Sănătate, Doamne ajută” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Flavius Stoican a explicat ce are să se întâmple cu jucătorii pe care voia Mircea Rednic să îi dea afară.

Înainte de a fi demis de Dinamo, Mircea Rednic plănuia să dea afară nu mai puţin de 15 jucători de la echipă.

După ce l-a dat afară pe ”Puriu”, Iuliu Mureşan a dezvăluit că are în birou 15 cereri de dezlegare de contract, pe care le-a ţinut pentru el însuşi.

Doar Vestenicky şi-a reziliat înţelegerea cu ”câinii”, însă restul jucătorilor încă sunt sub contract cu Dinamo.

După schimbarea tehnică de pe bancă, era neclar ce avea să se întâmple cu fotbaliştii pe care Rednic nu îi considera destul de valoroşi pentru Dinamo.

Printr-o intervenţie telefonică în carul emisiunii Sport Report, Flavius Stoican a dezvăluit ce urmează pentru fotbaliştii pe care Rednic voia să îi dea afară.

Ce se va întâmpla cu cele 15 rezilieri pregătite de Mircea Rednic

Noul antrenor al lui Dinamo, aflat la al treilea mandat în Ştefan cel Mare, a afirmat că îi va evalua pe jucători înainte de a lua vreo decizie în legătură cu viitorul lor.

Acest lucru se aplică şi pentru Matei şi Filip, care fuseseră excluşi din lot de Rednic.

O să am o discuţie cu ei, eu trebuie să ştiu ce vor ei, dacă vor să joace fotbal la Dinamo şi merită, atunci sunt jucători ai lui Dinamo.

Dacă simt că unul e cu gândul în altă parte, strângem mâna bărbăteşte şi <<sănătate, Doamne ajută>>. Toată lumea care e sub contract cu Dinamo, e sub contract cu Dinamo.

Voi evalua şi vor veni la echipă jucătorii după ce voi lua referinţe. Sunt atâtea lucruri de făcut în viaţa asta şi nu putem fără pasiune şi dorinţă.

Dacă îi simt că sunt aproape de echipă, îmi dau viaţa. Jucătorii au valoare, dar contează cât de conectaţi sunt la fotbal.

Viaţa lor trebuie să fie fotbalul, că de aia s-au apucat de fotbal. Suporterii au ajuns la un anumit grad de răbdare că nu am arătat nimic pe teren”, a declarat Flavius Stoican, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: flavius stoican 

viewscnt
Articole similare