Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic nu vrea să plece de la Dinamo fără bani! Clauzele prin care conducerea ”scapă” fără să-l plătească: ”Ştie foarte bine contractul”

Rednic nu vrea să plece de la Dinamo fără bani! Clauzele prin care conducerea ”scapă” fără să-l plătească: ”Ştie foarte bine contractul”

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a fost demis de Dinamo, în urma rezultatelor slabe de la echipă şi atomosferei negativă creată în vestiar.

După 11 meciuri pe banca echipei, din care a câştigat doar unul, aflat la al cincilea mandat în Ştefan cel Mare, Mircea Rednic a fost demis de Dinamo.

Iuliu Mureşan a anunţat, marţi, decizia, în urma consultărilor cu diverse persoane din conducerea ”câinilor”.

Dacă fanii au fost revoltaţi de decizie, Mureşan susţine că jucătorii s-au simţit uşuraţi de plecarea lui Rednic, care crease o atmosferă negativă în jurul echipei.

În locul său a fost instalat Flavius Stoican, care are o lună la dispoziţie până la primul meci din al treilea mandat în Ştefan cel Mare.

Însă Rednic nu vrea să plece cu mâna goală de la Dinamo şi este de părere că clubul îi datorează bani pentru reziliere.

Indiferent de ce şi-ar dori ”Puriul”, Răzavan Zăvăleanu a dezvăluit că Dinamo va avea să îi plătească lui Rednic doar salariul pe luna noiembrie.

Clauzele prin care Dinamo ”scapă” fără să-l plătească pe Rednic

Datorită unor clauze introduse în contract, bazate pe performanţa echipei, Dinamo va scăpa fără să aibă de plătit altceva.

Nu riscam să bag clubul într-un litigiu cu domnul Mircea Rednic dacă noi nu eram acoperiţi de contract. Iar Mircea Rednic ştie foarte bine contractul, din scoarţă în scoarţă.

În contract sunt nişte clauze foarte bine stabilite, pe care domnul Rednic nu le-a îndeplinit din punct de vedere sportiv. Nu intrăm în detalii, deoarece contractul este confidenţial.

Astfel, noi ne-am folosit de acele clauze şi am decis să îi reziliem contractul unilateral. Avem să îi plătim domnului Rednic doar banii aferenţi salariului pe luna noiembrie. Atât.

Avea şi dânsul o clauză în favoarea sa, dar nu s-a mai putut folosi de ea pentru că nu şi-a îndeplinit obiectivele.

Îmi pare rău că a trebuit să ne despărţim în aceste condiţii de dânsul, dar nu mai mergea aşa. A trebuit să luăm o decizie pentru binele lui Dinamo”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare