Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Albu a vorbit în premieră despre penalty-ul ratat cu CFR! În ce relaţii e cu Mutu după ce a fost lăsat în afara lotului la derby-ul cu FCSB | EXCLUSIV

Alex Albu a vorbit în premieră despre penalty-ul ratat cu CFR! În ce relaţii e cu Mutu după ce a fost lăsat în afara lotului la derby-ul cu FCSB | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

După ce a ratat un penalty decisiv în prelungiri împotriva lui CFR Cluj, Alex Albu (29 de ani) şi-a pierdut locul de titular la Rapid şi s-a zvonit că ar urma să plece din Giuleşti, poate chiar la echipa pregătită de Dan Petrescu.

În prelungirile derby-ului dintre CFR şi Rapid, din prima etapă, giuleştenii au câştigat un penalty, iar Alex Albu s-a băgat să îl execute, chiar dacă nu el avea această responsabilitate.

Mijlocaşul central a bătut slab, iar Bălgrădean a apărat cu uşurinţă, iar Rapid a ratat şansa de a egala şi a fost învinsă cu 1-0.

La următorul meci, cu FCSB, Albu nici nu a prins lotul, iniţial spunându-se că e răcit, şi a continuat să fie lăsat în afara primului 11 de atunci.

S-a zvonit că acesta ar fi dorit chiar de CFR Cluj şi că relaţiile dintre el şi Mutu ar fi foarte tensionate, dar, într-un interviu cu Orange Sport, jucătorul a negat aceste lucruri.

Albu a afirmat că nu s-a petrecut nimic între el şi Mutu şi susţine că nu a fost afectat de ratarea de la punctul cu var, întrucât se întâmplă şi la case mai mari.

Alex Albu a vorbit în premieră despre penalty-ul ratat cu CFR

Cât despre derby-ul cu FCSB, acum partitura s-a schimbat: Albu nu ar fi fost răcit, ci ar fi avut o problemă musculară.

Nu e nimic între noi (n.r. el şi Mutu), nu avem nicio problemă, chiar suntem foarte bine, râdem, glumim, aşa a decis dânsul să joace, sunt pregatit 100% şi, când se va apela la mine, voi da totul.

(n.r. despre penalty-ul ratat cu CFR) Nu, pe mine nu m-a afectat şi nu a afectat pe nimeni, într-adevăr, cu puţină şansă sau dacă eram eu mai hotărât, pentru că m-am schimbat în ultima secundă la penalty, aveam un punct în plus şi automat era altceva, dar nu m-a afectat, pentru că au ratat mari fotbalişti, Baggio, Messi, Ronaldo.

(n.r. de ce nu ai jucat cu FCSB?) Am avut o problemă medicală chiar înainte de ziua precedentă a jocului şi nu am vrut să riscăm, pentru că puteam risca să stau o lună.

Da, ceva muscular şi nu am vrut să riscăm, pentru că putea să se întindă de tot şi aşa am preferat să ne luăm o marjă de siguranţă”, a declarat Alex Albu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: albu 

viewscnt
Articole similare