Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu Jr., mesaj răspicat după transferul lui Andrea Compagno la FCSB: "De lecturat pentru cârcotaşi şi necunoscători"

Adrian Mititelu Jr., mesaj răspicat după transferul lui Andrea Compagno la FCSB: "De lecturat pentru cârcotaşi şi necunoscători"

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu Jr. a oferit o primă reacţie după transferul lui Andrea Compagno (26 de ani) la FCSB, de la FCU Craiova, în schimbul a 1,5 milioane de euro. Gigi Becali l-a convins pe Mititelu senior să-l cedeze pe vârful italian, iar fiul patronului din Bănie a ţinut să clarifice situaţia din jurul atacantului.

Andrea Compagno "este creaţia tatălui meu", a ţinut să anunţe răspicat Mititelu Jr., care a trasnsmis un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Adrian Mititelu Jr., mesaj răspicat după transferul lui Andrea Compagno la FCSB: "De lecturat pentru cârcotaşi şi necunoscători"

Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu Adrian Mititelu pentru transferul lui Andrea Compagno, în schimbul a 1,5 milioane de euro. După ce s-a aflat despre oferta acceptată de clubul din Bănie, Adrian Mititelu Jr. a ţinut să transmită un mesaj răspicat "cârcotaşilor şi necunosctărilor".

Fiul lui Adrian Mititelu susţine că, după ce l-a adus gratis, omul cu banii din Bănie l-a "împins" pe Andrea Compagno să ajungă în forma pe care o are acum, chiar şi când antrenorii nu doreau să-l folosească.

„De lecturat pentru cârcotaşi! Şi pentru necunoscători, Andrea Compagno este creaţia tatălui meu. El l-a adus la echipă după ce l-a văzut pe video, el este cel care, inclusiv din închisoare, recomanda tuturor antrenorilor începerea primului 11 cu Andrea în teren!

Nici Trică, nici Napoli şi nici eu nu avem vreun merit pentru evoluţiile acestui atacant, ci strict tatăl meu şi, bineînţeles, Compagno pentru că şi-a fructificat şansele şi şi-a demonstrat talentul. Multă baftă, Andrea!”, a transmis Adrian Mititelu Jr, pe contul său de Facebook.

Cine este Andrea Compagno, jucătorul transferat de FCSB

În vârstă de 26 de ani, Andrea Compagno s-a născut în Palermo, însă a început fotbalul în Catalania. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Due Torri, Pinerolo, SSD Argentina Arma, Borgosesia, Nourese şi Tre Fiore.

Andrea Compagno nu are nici măcar un meci în primele două ligi ale Italiei şi transferul la FC U Craiova a fost cel mai important din cariera sa.

Cu echipa din Bănie a semnat în vara lui 2020 şi de atunci Andrea Compagno a reuşit să impresioneze şi a intrat în grupul jucătorilor importanţi. În acest sezon, Compagno a reuşit 5 goluri în 6 meciuri şi este golgheter în Liga 1.

 

Afla mai multe despre: adrian mititelu jrandrea compagnofcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare