Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo ar urma să fie preluată de o mare companie de investiţii din România. Reacţia reprezentantului firmei

Dinamo ar urma să fie preluată de o mare companie de investiţii din România. Reacţia reprezentantului firmei

Dinamo București

Comentarii

Unul dintre cele mai importante companii de invstiţii din România ar urma să o preia pe Dinamo.

Dinamo se zbate în continuare în cea mai neagră situaţie în care se află de la desfiinţare. Echipa din Ştefan cel Mare este în insolvenţă, a retrogradat în Liga 2, unde rezultatele de până acum sunt sub aşteptări.

Salvarea lui Dinamo ar putea veni de la una dintre cele mai importante companii de investiţii din România, Red Lion Capital.

Milionarii care ar fi în negocieri avansate pentru preluarea lui Dinamo

De câţiva ani, Dinamo se tot chinuie să găsească un investitor capabil să o readucă în fruntea fotbalului românesc. Până acum, dinamoviştii n-au avut prea mult succes.

Echipa a ajuns într-o situaţie catastrofală, atât din punct de vedere financiar, cât şi sportiv.

Potrivit ProSport.ro, salvarea ar putea veni de la Red Lion Capital, un fond de investiţii înfiinţat de trei milionari români.

Red Lion Capital ar fi reprezentată în negocieri de avocatul Andrei Nicolescu, însă acesta s-a ferit să ofere detalii:

”Politica grupului de investiţii este să nu facă niciun comentariu în legătură cu orice tranzacţie care nu este finalizată, aşa încât, la acest moment, nu avem nimic de comentat”, a declarat Andrei Nicolescu pentru ProSport.ro.

Grupul Red Lion Capital a fost înfiinţat de trei oameni de afaceri din România: Doru Lionăchescu, Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu.

Ultimii doi au fondat unul dintre cei mai mare dezvoltatori imobiliari din România, One United şi deţin împreună o avere de aproximativ 370 de milioane de euro.

Doru Lionăchescu este bancher de investiţii şi preşedinte al boardului BT Capital Parteners.

Oficialii lui Dinamo au negociat în această vară şi cu omul de afaceri Mohammad Murad, însă discuţiile n-au avut până acum prea mult succes.

Mohammad Murad ar fi urmat să vină la Dinamo alături de mai mulţi oameni de afaceri:

”Părerea mea este că lucrurile sunt rezolvate într-un procent de peste 80%. Suntem interesaţi de Dinamo eu şi un grup de persoane. Nu sunt singur în acest demers”, a spus Murad în urmă cu aproape o săptămână.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare