Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Refuzat de Compagno, Gigi Becali a ofertat un alt atacant. Surpriză uriaşă la FCSB

Refuzat de Compagno, Gigi Becali a ofertat un alt atacant. Surpriză uriaşă la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a reorientat şi vrea să transfere un alt atacant după ce Andrea Compagno a refuzat salariul propus de FCSB.

Gigi Becali a făcut o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Andrea Compagno, pe care Adrian Mititelu a acceptat-o, dar lucrurile s-au complicat la negocierile cu jucătorul.

Atacantul în vârstă de 26 de ani a fost nemulţumit de salariul pe care Gigi Becali i l-a propus. Drept urmare, Gigi Becali s-a reorientat şi vrea acum să transfere un alt atacant.

Refuzat de Compagno, Gigi Becali a făcut o ofertă pentru un atacant de 22 de ani

Andrea Compagno s-a ţinut tare în negocierile cu FCSB. Atacantul italian a cerut un salariu lunar de 30.000 de euro, în contextul în care propunerea lui Gigi Becali a fost de maximum 15.000 de euro.

Drept urmare, Andrea Compagno a refuzat să semneze contractul cu FCSB şi am putea avea parte de o nouă surpriză.

Potrivit Fanatik.ro, Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri şi a trimis o ofertă pentru Alexandru Işfan, unul dintre cei mai în formă jucători de la FC Argeş.

Gigi Becali l-a mai dorit în această vară pe Alexandru Işfan, însă cei de la FC Argeş au fost nemulţumiţi de suma propusă de patronul FCSB, care dorea să plătească în jur de 500.000 de euro.

Acum, potrivit sursei citate, oferta lui Gigi Becali ar fi foarte aproape de 700.000 de euro, suma pe care şefii lui FC Argeş o doresc în schimbul atacantului în vârstă de 22 de ani.

Gigi Becali ar negocia acum direct cu primarul Cristian Gentea, cel care, neoficial, este foarte implicat în activitatea echipei.

Interesant este că Gigi Becali declara la începutul lunii august că nu-l mai interesează Alexandru Isfan, deoarece nu este un atacant clasic, ci este provenit din mijlocaş:

”Nici Işfan nu e atacant. E tot ca Miculescu. Nouă ne trebuie un număr 9. Îl avem doar Rusu, care e bun şi îmi place”, a spus Gigi Becali într-o declaraţie făcută pe 7 august.

În acest sezon, Alexandru Işfan a avut 6 apariţii, timp în care a marcat două goluri şi a reuşit două assist-uri.

Pe transfermarkt.com, Işfan este cotat la 600.000 de euro.

Afla mai multe despre: isfan 

viewscnt
Articole similare