Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, despre transferul de top făcut de Becali: ”Rar găseşti un astfel de jucător. Este foarte, foarte bun”. EXCLUSIV

MM Stoica, despre transferul de top făcut de Becali: ”Rar găseşti un astfel de jucător. Este foarte, foarte bun”. EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica se declară impresionat de un transfer de top făcut de Gigi Becali la FCSB.

Spre deosebire de ultimele ferestre de transferuri, Gigi Becali a avut o campanie intensă în această vară. Până acum au venit nu mai puţin de 9 jucători la FCSB.

Mihai Stoica este bucuros că echipa s-a întărit şi se declară foarte impresionat de unul dintre transferurile făcute de patronul FCSB.

Transferul care l-a impresionat pe MM Stoica: ”Îmi place foarte, foarte mult”

Gigi Becali a transferat 9 jucători în această vară şi ar putea veni încă doi. Deocamdată, transferul lui Andrea Compagno a intrat în impas din cauza salariului foarte mare cerut de atacantul lui FC U Craiova.

Pe lângă Andrea Campagno, la FCSB ar putea ajunge şi Kevin Boli, care în această vară s-a transferat la FC Botoşani. Nicolae Dică a confirmat negocierile şi este de aşteptat ca ele să se încheie în zilele următoare.

Însă transferul care l-a impresionat pe Mihai Stoica este cel al lui David Miculescu.

Atacantul în vârstă de 21 de ani a fost cumpărat în această vară de la UTA Arad, contra sumei de 1,7 milioane de euro.

A fost cel mai scump transfer făcut de Gigi Becali în această vară, dar Mihai Stoica spune că suma nu este deloc exagerată, deoarece Miculescu este un fotbalist foarte bun, care ar putea fi revândut pe mulţi bani.

”Pentru Miculescu nu este exagerată suma, la Miculescu se vor câştiga bani mulţi cred eu. Am foarte mare încredere în Miculescu. Îmi place foarte mult acest jucător, foarte, foarte mult. Din toate punctele de vedere.

În primul şi în primul rând, este un jucător care face tactic tot ce i se spune şi găseşti foarte rar jucători care au inteligenţa asta tactică.

Miculescu, pentru mine... îmi plăcea foarte mult, dar nu-l credeam atât de bun. Este foarte, foarte bun jucător. În meciul de joi m-a convins, chiar dacă alţii n-au realizat care a fost rolul lui.

Este un jucător care la ora actuală a devenit indispensabil pentru noi”, a comentat Mihai Stoica la Orange Sport.

Ce transferuri a făcut Gigi Becali în această vară: David Miculescu, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, Joyskim Dawa, Vadim Raţă, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Joonas Tamm şi Rachid Bouhenna.

Afla mai multe despre: stoica 

viewscnt
Articole similare