Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul de mare antrenor al lui Jurgen Klopp, după ce Liverpool a distrus-o pe Bournemouth, scor 9-0. Ce a făcut antrenorul german

Gestul de mare antrenor al lui Jurgen Klopp, după ce Liverpool a distrus-o pe Bournemouth, scor 9-0. Ce a făcut antrenorul german

Liverpool

Comentarii

Liverpool a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 9-0, echipa Bournemouth, într-un meci din etapa a patra a campionatului Angliei.

Doar de trei ori s-a mai înregistrat un rezultat similar cu cel al Liverpool în istoria Premier League: Manchester United contra Ipswich în 1995 şi contra Saints în 2021 şi Leicester contra Southampton în 2019.

Klopp este recunoscut pentru faptul că se exteriorizează după victoriile lui Liverpool. Antrenorul german sărbătoreşte, de obicei, alături de fani rezultatele pozitive. Totuşi, după scorul umilitor pe care echipa lui i l-a administrat lui Bournemouth, Klopp s-a abţinut de la un asemenea gest. 

Jurgen Klopp a mers la Scott Parker, antrenorul lui Bournemouth, după fluierul final, şi i-a spus mai multe cuvinte pentru a-l consola, potrivit lui Mathew John. Germanul nu a mers nici în faţa suporterilor pentru a sărbători, cum o făcea de obicei. Antrenorul lui Liverpool doar a dat mâna cu jucătorii lui Bournemouth şi cei ai echipei sale. 

Reacţia lui Klopp după ce Liverpol a câştigat cu 9-0 contra lui Bournemouth

”A fost nevoie de o asemenea performanţă. A trebuit să arătăm ceva. Nu puteam face nimic şi după înscriem un gol rapid şi îl marcăm şi pe cel de-al doilea, două goluri minunate.

Modul în care am jucat, cum ne-am poziţionat în teren, finalizările, toate au fost excelente. Şi am continuat să o facem. Am înscris goluri diferite şi i-am pus sub presiune. A fost cel mai bun joc al nostru. Au marcat mulţi, golurile au fost frumoase, am avut situaţii fantastice şi ştiu că aveam nevoie de ceva de genul aceasta”, au fost cuvintele lui Jurgen Klopp, potrivit Liverpoolfc.com.

Afla mai multe despre: liverpool-klopp- bournemouth 

viewscnt
Articole similare