Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mă duc nicăieri!". Atacantul care a refuzat transferul la FCSB înaintea lui Compagno

"Nu mă duc nicăieri!". Atacantul care a refuzat transferul la FCSB înaintea lui Compagno

FCSB

Comentarii

Denis Alibec (31 de ani) a refuzat transferul la FCSB înainte ca echipa lui Gigi Becali să-l transfere pe Andrea Compagno (26 de ani) de la FCU Craiova în schimbul a 1,5 milioane de euro.

FCSB a căutat mai multă vreme atacant pentru a întări lotul condus de Nicolae Dică, mai ales după calificarea în grupele Conference League. Denis Alibec, fost atacant la FCSB, a fost din nou pe lista clubului lui Gigi Becali, însă în cele din urmă a fost transferat Andrea Compagno.

"Nu mă duc nicăieri!". Atacantul care a refuzat transferul la FCSB înaintea lui Compagno

Acum aproape şase ani, FCSB a plătit 1,6 milioane de euro celor de la Astra pentru a-l transfera pe Denis Alibec. După un început foarte bun, cariera lui Alibec la FCSB a luat o întorsătură nefavorabilă, după venirea lui Nicolae Dică în locul lui Laurenţiu Reghecampf.

Denis Alibec s-a certat cu antrenorul şi a intrat într-o pasă proastă, care a dus la plecarea sa cu scandal de la echipă. În vara lui 2022, Denis Alibec a fost din nou pe lista lui Gigi Becali, dar în cele din urmă omul de afaceri a plătit 1,5 milioane de euro pentru a-l lua pe Andrea Compagno de la FCU Craiova.

Când i-a fost adus la cunoştinţă interesul FCSB pentru el, Denis Alibec a spus că "nu mă duc nicăieri", deşi oricum interesul nu mai era de actualitate. În meciul Farul - FCSB 3-1, Andrea Compano, noul atacant al FCSB, a debutat pentru echipa pregătită de Nicolae Dică.

Alibec nu a vrut să audă de o revenire la FCSB: "Nu mă duc nicăieri. E trecutul meu, am trăit o perioadă foarte frumoasă acolo, chiar dacă după s-a ruinat tot. O să rămână în sufletul meu ce s-a întâmplat acolo", a spus Denis Alibec, care apoi a motivat alegerea făcută când a semnat cu Farul.

"Am ales să vin aici pentru că ştiam că e o echipă cu valoare, cu jucători foarte buni, şi cu domnul Hagi care vedeţi ce fotbal joacă", a spus Denis Alibec.

Denis Alibec a jucat la FCSB între ianuarie 2017 şi iulie 2018, timp în care a marcat 12 goluri şi a livrat 10 pase de gol în 42 de partide. La Farul, club la care a crescut, Alibec a strâns trei meciuri şi un gol, în toate competiţiile.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Alibec în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: denis alibecfarulfcsbtransfercompagno 

viewscnt
Articole similare