Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pentru ce a ajuns să se bucure Denis Alibec: "Nu am mai jucat 90 de minute nici nu mai ştiu de când"

Pentru ce a ajuns să se bucure Denis Alibec: "Nu am mai jucat 90 de minute nici nu mai ştiu de când"

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec, atacantul echipei Farul, a marcat un gol senzaţional pe care l-a dedicat antrenorului Gheorghe Hagi şi crede că echipa sa a dominat repriza secundă a meciului cu FC Voluntari, scor 2-1.

Alibec: "Rezumatul meciului e simplu"

Denis Alibec are şansa să-şi relanseze cariera tot cu Gică Hagi, la Farul Constanţa, iar atacantul naţionalei României a remarcat că a reuşit să joace 90 de minute. De asemenea, l-a remarcat pe Gică Hagi, cel care a crezut în el când l-a adus în această vară. 

”Sunt foarte obosit! Nu am mai jucat 90 de minute nici nu mai ştiu de când, de şase luni. Dacă ar fi rezum meciul, totul ar cam aşa: prima repriză – ei, a doua repriză – noi.

Am reuşit să joc bine pentru că mă simt bine, pentru că sunt acasă şi e normal să dau totul aici, aici m-am apucat de fotbal. Familia mea a fost în tribună şi am jucat şi pentru domnul Hagi. Pentru dânsul am ales să vin aici, la Farul”, a declarat Alibec.

Echipa Farul Constanţa a învins, luni seara, cu scorul de 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a şasea din Superligă.

 

Afla mai multe despre: gica hagidenis alibecfarul voluntari 

viewscnt
Articole similare