Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani a plătit, de fapt, FCSB pe transferurile din această vară. MM Stoica: ”Ne-am apropiat de West Ham la campania de transferuri” :)

Câţi bani a plătit, de fapt, FCSB pe transferurile din această vară. MM Stoica: ”Ne-am apropiat de West Ham la campania de transferuri” :)

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a dezvăluit câţi bani a cheltuit FCSB pe transferurile făcute în această vară.

În această vară, FCSB a avut o campanie de transferuri la care puţini suporteri se aşteptau. Deşi Gigi Becali anunţase la începutul verii că nu mai bagă bani în fotbal, lucrurile s-au schimbat o dată cu transferul lui Florin Tănase la Al Jazira.

Cu cele 3 milioane de euro obţinute în urma acestui transfer, Gigi Becali a început să defileze pe piaţa transferurilor şi a făcut la echipa de seniori nu mai puţin de 10 transferuri.

Ce buget a avut FCSB pentru transferuri în această vară

FCSB a adus 10 jucători pentru a-şi întări posturile considerate deficitare şi Gigi Becali a plătit pe transferuri cei mai mulţi bani din ultimii 5 ani.

În România, fereastra de transferuri se închide luni şi Mihai Stoica este destul de convins că la FCSB nu va mai ajunge niciun jucător în aceste zile.

Mihai Stoica a făcut ironic o comparaţie între campania de transferuri a FCSB şi cea a lui West Ham United - adversara din grupele Conference League - pentru a scoate în evidenţă diferenţele dintre cele două echipe:

”(n.r. dacă mai vin jucători la FCSB) Eu nu cred, dar poate să-mi facă Gigi vreo surpriză. Nu ştiu dacă plăcută sau neplăcută (n.r. râde). Timp mai este.

Ne-am apropiat de West Ham United la campania de transferuri, ei avut vreo 182 de milioane de euro şi noi vreo 5 şi ceva (n.r. râde). Locul 3 în Anglia, doar Chelsea şi Manchester United au cheltuit mai mult decât West Ham. Deci am tras bine la... (n.r. referire la tragerea la sorţi)”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

West Ham United a cheltuit pe transferuri, în această vară, nu mai puţin de 182 de milioane de euro. Cel mai scump transfer a fost cel al lui Lucas Paqueta, de la Lyon, care a costat aproape 43 de milioane de euro. Al doilea cel mai costisitor transfer făcut de West Ham este Gianluca Scamacca, de la Sassuolo - 36 de milioane de euro, urmate de Nayef Aguerd, de la Rennais - 35 de milioane de euro.

FCSB a plătit 5,2 milioane de euro pentru cele 10 transferuri făcute în această vară. Cel mai scump jucător a fost Bogdan Miculescu (1,7 milioane de euro), urmat de Andrea Compagno (1,5 milioane de euro) şi Eduard Radaslavescu (500.000 de euro).

Cele 10 transferuri făcute de FCSB în această vară: David Miculescu, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, Joyskim Dawa, Vadim Raţă, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Joonas Tamm, Rachid Bouhenna şi Andrea Compagno.

Afla mai multe despre: stoica 

viewscnt
Articole similare