Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A fost confirmată ”nebunia” lui Gigi Becali! Vadim Raţă a părăsit-o pe FCSB: ”Bine ai revenit!”

OFICIAL | A fost confirmată ”nebunia” lui Gigi Becali! Vadim Raţă a părăsit-o pe FCSB: ”Bine ai revenit!”

FCSB

Comentarii

Vadim Raţă (29 de ani) a plecat de la FCSB în aceeaşi vară în care a sosit la club, după ce a fost cedat înapoi la FC Voluntari, la cererea, sau conform ordinului, patronului Gigi Becali. Doar trei meciuri jucase internaţionalul moldovean.

După un ultim sezon excelent la Voluntari, Vadim Raţă a obţinut în această vară transferul meritat la o echipă mai mare, fiind cumpărat de FCSB.

Gigi Becali urma să îi plătească 325.000 de euro clubului ilfovean pentru internaţionalul moldovean, dar, între timp, latifundiarul a ajuns la un acord cu conducerea lui Voluntari pentru a diminua semnificativ suma.

Desigur că s-a ajuns la acest acord după ce a fost confirmată revenirea lui Vadim Raţă la club, în aceeaşi vară în care şi fusese vândut la FCSB.

Bine ai revenit, Vadim Raţă! FC Voluntari anunţă că a semnat, un nou contract, pe o perioadă de 3 ani cu jucătorul Vadim Raţă.

Internaţionalul moldovean a jucat în 38 de partide în sezonul trecut, fiind golgheterul echipei cu 8 goluri marcate”, se arată în mesajul transmis de FC Voluntari.

A fost confirmată ”nebunia” lui Gigi Becali! Vadim Raţă a părăsit-o pe FCSB

Interesant este că Vadim Raţă a fost titularizat încă de la primul meci înapoi la FC Voluntari. Ilfovenii vor da peste Rapid sâmbătă seara, de la ora 21:45, iar moldoveanul a fost ”aruncat” direct în primul 11.

Întrebat despre această decizie înaintea partidei, Liviu Ciobotariu a dezvăluit că nu i se pare o alegere surprinzătoare, întrucât acesta ”s-a întors acasă”.

Nu ştiu dacă pot considera o surpriză introducerea lui Vadim, practic el s-a întors acasă... a ratat câteva antrenamente, însă ştie filozofia mea de joc, ştie ce le cer jucătorilor, este obişnuit cu această echipă.

Deci, în mod normal, nu ar trebui să fie niciun fel de problemă. Aştept de la el, clar, mult entuziasm, pentru că a revenit la echipa noastră, l-am aşteptat cu braţele deschise, atât eu, cât şi jucătorii.

Suntem bucuroşi să îl avem alături şi de aceea am decis să încep cu el, fiind un obişnuit al casei, nu îmi fac niciun fel de probleme”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Afla mai multe despre: vadim raţă 

viewscnt
Articole similare