Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele serii din Serie A: AC Milan, victorie incredibilă împotriva rivalei Inter, Lazio, răpusă de Napoli, egal între Fiorentina şi Juventus

VIDEO | Rezumatele serii din Serie A: AC Milan, victorie incredibilă împotriva rivalei Inter, Lazio, răpusă de Napoli, egal între Fiorentina şi Juventus

Serie A

Comentarii

Sâmbătă, în a cincea etapă a Serie A, Fiorentina a primit vizita lui Juventus, Lazio a înfruntat-o pe Napoli, iar AC Milan şi Inter s-au întâlnit în Derby della Madonnina.

Rezumatele serii din Serie A

Derby della Madonnina a debutat cu o coregrafie care i-a lăsat cu gura căscată şi pe jucători. Cei de la Inter au marcat primii prin Brozovic.

Leao a egalat imediat, spre bucuria lui Ibrahimovic. Giroud i-a adus în avantaj pe rossoneri după pauză. Leao a trecut ca prin brânză de fundaşii Interului şi a dus scorul la 3 la 1.

Golul lui Dzeko nu a mai contat, iar punctele au ajuns la echipa lui Pioli. Din postura de gazdă, Milan nu mai bătuse Interul de şase ani.

Lazio a pierdut acasă cu Napoli, deşi a condus din minutul 4. Zacagni a marcat. Napoli a egalat cu un gol milimetric al sud-coreeanului Kim.

Puştiul-minune adus din Georgia, Kvaratskhelia, a făcut-o pe Napoli învingătoare pe Olimpico.

Milik a deschis scorul pe Artemio Franchi cu al doilea său gol în tricoul lui Juve. Fiorentina a egalat repede. Kouame făcut 1 la 1.

După ce a dezamăgit la Real, Jovic i-a supărat şi pe fanii Fiorentinei. A ratat penalty-ul care ar fi adus trei puncte mari echipei viola.

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare