Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Plecare de ultim moment de la Universitatea Craiova! Fotbalistul a semnat cu o rivală din Superliga

OFICIAL | Plecare de ultim moment de la Universitatea Craiova! Fotbalistul a semnat cu o rivală din Superligagalerie foto
Comentarii

În penultima zi a perioadei de mercato, o plecare de ultim moment din tabăra Universităţii Craiova a fost confirmată oficial. Fundaşul lateral al oltenilor a semnat cu o rivală din Superliga şi urmează să petreacă următorul sezon departe de Bănie.

Perioada de mercato din Liga 1 urmează să se încheie pe 5 septembire, astfel că echipele din primul eşalon mai au la dispoziţie puţin peste o zi pentru a îşi definitiva loturile.

În urma unei veri în care am văzut campanii de transferuri ample, la CFR, FCSB sau Rapid, dar şi unele ”inexistente”, precum la Chindia sau Mioveni, anumite echipe încă fac eforturi să aducă întăriri.

Chiar şi Adi Mutu mai doreşte noi jucători în Giuleşti, în timp ce Mirel Rădoi a declarat la rândul său că mai aşteaptă întăriri cât mai repede în Bănie.

Până să primească acele întăriri, fostul selecţioner a decis să îşi ia rămas bun de la un jucător, doar temporar deocamdată, trimiţându-l împrumut la U Cluj.

Fotbalistul în cauză este Ştefan Vlădoiu (23 de ani). Fundaşul lateral era dorit şi de Sepsi, dar a semnat până la urmă cu echipa pregătită de Eugen Neagoe.

Mutarea a fost confirmată oficial de U Cluj pe canalele oficiale de comunicare, cu menţiunea că Vlădoiu va petrecere următorul sezon în Ardeal.

Plecare de ultim moment de la Universitatea Craiova

FC Universitatea Cluj îşi consolidează compartimentul defensiv, clubul nostru transferându-l pe fundaşul dreapta Ştefan Vlădoiu (23 de ani). Acesta vine sub formă de împrumut de la CS Universitatea Craiova.

În stagiunea 2021/2022, în care s-a clasat pe poziţia a treia în campionat alături de CS Universitatea Craiova, jucătorul a strâns 30 de partide în toate competiţiile, marcând un gol şi contribuind decisiv la un gol.

Acel an a consemnat şi debutul în cupele europene, Ştefan Vlădoiu fiind integralist în partida cu KF Laci din preliminariile UEFA Europa Conference League”, se arată în mesajul posat de U Cluj.

În vârstă de 23 de ani, Ştefan Vlădoiu era văzut în urmă cu câteva sezoane ca o posibilă variantă pentru flancul drept al echipei naţionale, dar, până acum, nu s-a putut ridica la acele aşteptări, având doar selecţii la selecţionatele de juniori ale României.

Afla mai multe despre: ştefan vlădoiu 

viewscnt
Articole similare