Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Zicu şi-a anunţat plecarea de la Concordia Chiajna, după eşecul cu Dinamo: ”Clubul trebuie să aducă un suflu nou privind stafful tehnic”

Ianis Zicu şi-a anunţat plecarea de la Concordia Chiajna, după eşecul cu Dinamo: ”Clubul trebuie să aducă un suflu nou privind stafful tehnic”
Comentarii

Ianis Zicu a avut un discurs acid la capătul meciului pierdut de Concordia Chiajna în faţa celor de la Dinamo şi şi-a anunţat plecarea de la formaţia ilfoveană.

Concordia Chiajna a pierdut duelul cu Dinamo, scor 0-1, în cadrul etapei a cincea din Liga 2. Pentru ”câini” a fost al doilea succes stagional, în timp ce pentru ilfoveni a fost cea de-a treia înfrângere în primele cinci runde.

Ianis Zicu şi-a anunţat plecarea de la Concordia Chiajna, după eşecul cu Dinamo

La finalul meciului, Ianis Zicu a anunţat că va pleca de la cârma Concordiei, iar motivul este că nu şi-a îndeplinit obiectivul.

În primele cinci etape din liga secundă, formaţia din Chiajna, cu planuri iniţiale de promovare, a obţinut doar patru puncte, ocupând în momentul de faţă locul 17.

Astfel, Zicu a precizat că mai bine face un pas în spate şi lasă un suflu nou la conducerea băncii tehnice a grupării ilfovene.

”O partidă dureroasă pentru noi din punctul de vedere al rezultatului. Din păcate, am ratat obiectivul pe care l-am stabilit la începutul sezonului.

Sunt puţine lucruri de spus, trebuie să acceptăm această realitate. Toată lumea a greşit, începând cu mine. Îmi asum multe dintre lucruri.

Normal că m-am gândit să plec, pentru că perioada de transferuri se termină mâine. Cel mai important este ca echipa să iasă din această pasă. Primul lucru pe care poate să-l facă clubul vizavi de o situaţie delicată este să aducă un suflu nou privind stafful tehnic.

Cu toată pasiunea, am făcut ce am putut, sper ca lumea de aici să înţeleagă acest lucru. Nu m-am dat la o parte de la muncă.

E important ca jucătorii să-şi schimbe atitudinea. Un jucător valoros trebuie să arate asta pe teren. I-am folosit pe toţi şi avem doar patru puncte în cinci etape, lucru de neconceput pentru noi.

Atitudinea jucătorilor a lăsat mult de dorit, iar în momentul în care valorile sunt apropiate, lucrul acesta face diferenţa de cele mai multe ori. În momentul acesta, nu putem spune că suntem favoriţi cu cineva”, a declarat Zicu, după meci.

Afla mai multe despre: ianis zicuconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare