Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă cere răbdare fanilor lui Dinamo: “E nevoie de timp. Nu ştiu dacă au înţeles”

Ovidiu Burcă cere răbdare fanilor lui Dinamo: “E nevoie de timp. Nu ştiu dacă au înţeles”
Comentarii

Formaţia Dinamo a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 2.

Ovidiu Burcă cere răbdare fanilor lui Dinamo: “E nevoie de timp. Nu ştiu dacă au înţeles”

Golul a fost marcat de Iglesias, în minutul 71.

"E o victorie venită după o perioadă în care am suferit foarte mult. Nu ştiu dacă suporterii au înţeles că nimic nu se poate construi peste noapte. E nevoie de timp ca să construieşti o echipă adevărată. În primul rând, trebuie să ai starea de spirit, o unitate extraordinară.

Cred că astăzi am câştigat o stare de spirit, care trebuie să fie baza. Jocul arată mai bine, ca organizare. Luăm o gură de oxigen importantă. Când începi să pierzi, jucătorii îşi pierd încredere în ce le spun.

La pauză, i-am certat puţin pe jucători, pentru că voiam mai multă personalitate, mai mult curaj din partea lor. Dar ştiu că aceste lucruri vin odată cu realizările, cu victoriile.

Cred că suntem pe drumul bun. Am spus-o când am venit, nu sunt un antrenor de rezultat. Lucrurile trebuie privite dintr-o altă perspectivă. E un moment foarte greu pentru club, dar eu l-aş vedea ca pe un moment de regenerare. Lucrurile trebuie construite diferit.

Eu am fost calm, chiar dacă am pierdut cele trei meciuri. Am rămas fidel principiilor mele despre fotbal. Le-am transmis curaj jucătorilor. Nu ştiu dacă poţi să construieşti ceva peste noapte.

Derby-ul cu Steaua e un moment important pentru club, pentru fani. Aşteptăm cu multă ardoare meciul ăsta, nu trebuie să mai caracterizez un astfel de derby. Cred că suporterii vor veni în număr mare.

Am avut o discuţie cu suporterii după meciul trecut, îi înţeleg perfect, pur şi simplu nu pot să mai suporte să vadă echipa asta pierzând. Îmi doresc să le redăm bucuria de a reveni alături de echipă. În ultimul timp, suporterii au suferit foarte mult", a spus Ovidiu Burcă.

Luni va avea loc în eşalonul secund partida Gloria Buzău – CSC Dumbrăviţa.

Dinamo ocupă locul 12 în clasament, cu 6 puncte, în timp ce Concordia este pe 17, cu 4 puncte. Prima poziţie este ocupată de Unirea Dej, care are 12 puncte.

 

Afla mai multe despre: dinamoovidiu burca 

viewscnt
Articole similare