Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj riscă să piardă ”un jucător de calitate”! Anunţul făcut de Cristi Balaj: ”E urmărit”. Cine l-ar putea înlocui | EXCLUSIV

CFR Cluj riscă să piardă ”un jucător de calitate”! Anunţul făcut de Cristi Balaj: ”E urmărit”. Cine l-ar putea înlocui | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Joi seara, CFR Cluj a reuşit să îşi asigure calificarea în grupele Conference League, după ce a învins-o pe Maribor cu 1-0 în meciul retur din play-off. Lovro Cvek a fost eroul campioanei României, marcând din foarfecă în minutul 90.

După 0-0 în meciul tur, CFR Cluj primea vizita lui Maribor ştiind că are nevoie de o victorie pentru a îşi asigura locul în grupele Conference League.

Iar campioana României a obţinut calificarea în stilul caracteristic al lui Dan Petrescu: scor 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Cvek, din foarfecă, în minutul 90.

În urma partidei, printr-o intervenţie telefonică, Cristi Balaj despre victoria obţinută de echipa sa, în cadrul emisiunii Sport Report, de pe Orange Sport.

Preşedintele CFR-ului a recunoscut că a luat sedative pentru a putea face faţă presiunii şi intensităţii resimţite la meciuri şi s-a declarat foarte fericit de calificare.

În plus, Balaj a vorbit la superlativ despre mai mulţi jucători ai campioanei şi a dezvăluit că Petrila este urmărit de mai multe cluburi.

În cazul în care acesta va pleca de la Cluj, nou-venitul Yeboah ar putea fi înlocuitorul ideal, având în vedere impactul jucătorului de 19 ani după venirea în Gruia.

CFR Cluj riscă să piardă ”un jucător de calitate”

Eu am încredere în echipă şi am spus mereu că suntem mai buni decât adversarii noştri, avem jucători de calitate. A apărut şi Yeboah, 19 ani.

Îl avem pe Petrila, un jucător urmărit de mulţi impresari, multe echipe. Îl avem pe Boateng, care mă bucur că a rezistat după acea ruptură fibrilară şi a reuşit să se adune, să se monteze.

Îl avem pe Burcă, Deac... avem jucători, Camora, ar fi culmea să îi enumăr pe toţi, îmi cer scuze dacă nu am propunţat un nume.

Avem foarte mulţi jucători de calitate, jucători cu care am câştigat campionatul, alţii care au venit, care, încet, încet se integrează în echipa care a luat campionatul.

Sunt convins că vom reuşi într-un final să obţinem performanţe mai bune ca anul trecut, cum îmi doream”, a declarat Crsiti Balaj, la Orange Sport.

Vineri, de la ora 15:30, CFR Cluj îşi va afla grupa din Conference League.

Afla mai multe despre: claudiu petrila 

viewscnt
Articole similare